1000 TL R5 5600X için sıvı soğutma önerisi

Galahad ne alaka, kendi yazdıklarını okuyamıyor musun? Adam LF ile ML arasında kaldım demiş, sen git ML al demişsin. Dur o zaman ben de Glacier diyip hayırdır yazıp "rofl" atayım, nasılsa berbat önerimin ardından üste çıkmam lazım nasıl olacağı önemli değil.
Freezer Lian Li olmaz lafından daha saçmasını duymadım, güzel soğutucu olduğu inkar edilmez ancak böyle fanboyluğa da lüzum yok. Zaten farkındaysan biri 940, öteki 1380 olan iki şeyi yan yana koymaya çalışıyorsun. Konu sahibinin bütçesini %40 aşan şeyle gelmiş bütçe dahilinde şeyi karşılaştırıyorsun.

O son attığın testle de yanlış yönlendirme yapmaya çalışma, o sıcaklıklar VRM sıcaklıkları.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Lian Li'nin fanboyluğunu yapmıyorum kullandığım soğutucu NZXT Z73 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Lian Li'nin fanboyluğunu yapmıyorum kullandığım soğutucu NZXT Z73 kullanıyorum hadi naş size
Daha dün NH-D15 kullanıyordun sıvı soğutma önerisi istiyordun Z73 ne ara aldın

Arctic Liquid Freezer, Galahad'dan daha iyi ancak Liquid Freezer çok çirkin olduğu için alınmaz.
Sus la. Adam belki tasarımını sevdi. Sen sevmiyorsun diye niye alınmasın. Tasarımını seven gayet de alabilir.

Arkadaşlar sonuç olarak ben şimdi hangisini alıyorum Cooler Master mı yoksa Arctic mi?

Bu arada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu oynadığım da mesela 80 derece de çalışıyor işlemci normal mi?

Arctic varken CM'ye sadece el öpüp izlemek düşer.
Bütçen varsa Galahad 240 veya Glacier 240 gibi modellere de bakabilirsin tabii ki ancak 900 lira bile fazla diyorsan uçarak Arctic alabilirsin, çok güzel bir soğutucu.
Yalnız kalınlık sınırın var mı ona dikkat et, normal sıvı soğutmaların radyatörleri 27 milimetre iken Arctic'in radyatörü 38 milimetre.

Biri 240mm diğeri 280mm. Nasıl geçti diyorsun
Arkadaşlar sonuç olarak ben şimdi hangisini alıyorum Cooler Master mı yoksa Arctic mi?

Bu arada Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu oynadığım da mesela 80 derece de çalışıyor işlemci normal mi?
İkisi kıyaslanamaz bile dedikleri gibi, Arctic al geç düşünme bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…