1000 TL Sandalye önerisi

Makaleler
1
Merhaba, ben bir sandalye arıyorum. Bilgisayar kullanırken oturmak için bir sandalye ama oyuncu koltuğu şeklinde değil, daha çok ofis koltuğu ya da ona benzer bir koltuk arıyorum. Kafamı rahatça yaslayabileceğim bir koltuk olması önemli çünkü başka türlü rahat hissettirmiyor hiçbir koltuk bilgisayar başında. Bütçem 1000₺ diyebiliriz ama o da fırsat ürünü ise. Eğer fırsat ürünü değilse de maksimum 600-700₺ düşünüyorum.

Hocam 600-700 liraya düzgün bir şey yok maalesef. Biz geçenlerde ders çalışırken kullanmak için BİM'den 650 TL'ye almıştık görmüşsünüzdür belki aktüelden falan, iade ettik. Zaten o fiyatlardakilerin hepsi birbirinin kopyası.

Hocam 600-700 liraya düzgün bir şey yok maalesef. Biz geçenlerde ders çalışırken kullanmak için BİM'den 650 TL'ye almıştık görmüşsünüzdür belki aktüelden falan, iade ettik. Zaten o fiyatlardakilerin hepsi birbirinin kopyası.
Hani iyi bir şey varsa 1000₺ de verebilirim. İnternette ne diye aratacağımı bulamadım, bir şeyler yazıp sonuç bulsam bile iyi mi kötü mü bilemiyorum.

Hani iyi bir şey varsa 1000₺ de verebilirim. İnternette ne diye aratacağımı bulamadım, bir şeyler yazıp sonuç bulsam bile iyi mi kötü mü bilemiyorum.

Yönetici koltuğu yazıp arayın daha düzgün şeyler çıkıyor. Fiyatlar biraz daha yukarıda ancak belki gözünüze hoş gelen bir şey bulursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı