1000 TL scrollu sorunsuz mouse önerisi

Poyrick

Kilopat
2 yıl önce ASUS TUF Gaming M3 fareyi aldım ve scrollu bozuldu, ondan önce de G203 kullanıyordum onda da aynı problem oldu. Bana bu problemi yaşatmayacak 1000 TL bandında mouse var mıdır?

Wraithesports VXE r1.
Bu fiyat bandında en iyi F/P mouse.

2 yıl önce ASUS TUF Gaming M3 fareyi aldım ve scrollu bozuldu, ondan önce de G203 kullanıyordum onda da aynı problem oldu. Bana bu problemi yaşatmayacak 1000 TL bandında mouse var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam asıl soru nasıl arızalandığı. Kronik olduğunu sanmıyorum siz mouseya zarar verirseniz tabii ki de hiçbir mouse dayanmaz.

Hocam nasıl arızalandı nasıl tamir ettiniz? Benim Mouse'um başka ancak yine sorunlu scrolldan...
Hocam 2 yıldır kullanıyordum durduk yere arızalandı, scroll tuşunu hızlı kaydırırsam algılamıyor tek tek kaydırırsam algılıyordu. İçini açtım scroll tuşunun yanında bir kutu var etrafı metal plakalı. Oraya WD-40 sıktım bir de kargaburun pense ile yavaşça etrafını sıktım düzeldi.

Hocam asıl soru nasıl arızalandığı. Kronik olduğunu sanmıyorum siz mouseya zarar verirseniz tabii ki de hiçbir mouse dayanmaz.

Hocam kesinlikle bir zarar verme yok sadece CS2 oyununda bunny yaparken oyun içinde kullanıyordum çok fazla. Muhtemelen buna dayanmıyor düşük bütçeli fareler.

Wraithesports VXE r1.
Bu fiyat bandında en iyi F/P mouse.

Conlife kodu ile %3 indirimli alabilirsin :))

Ya yalan olmasın TikTok kullandığım için her yerde görüyordum bu fareyi sadece TikTok oyuncularının kullandığı için güvenemiyordum. Kendiniz kullanıyorsanız veya kullandıysanız ancak inanabilirim.

Hocam kesinlikle bir zarar verme yok sadece CS2 oyununda bunny yaparken oyun içinde kullanıyordum çok fazla. Muhtemelen buna dayanmıyor düşük bütçeli fareler.

Ya yalan olmasın TikTok kullandığım için her yerde görüyordum bu fareyi sadece TikTok oyuncularının kullandığı için güvenemiyordum. Kendiniz kullanıyorsanız veya kullandıysanız ancak inanabilirim.
Bunun yerine furylevel z1 de alabilirsiniz ancak bu ürünü dün ben alibabada buldum bunu üreten kişi kendimiz üretiyoruz demişti. Ama hala sağlam diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı