1000 TL ses kasmalık mikrofonlu kulaklık önerisi

Anakartım ASUS B660M e D4.

Ses yongasi bulamadim ama b chipset ve TUF oldugundan orta seviye anakart, giris seviye ses yongasi koymazlar herhalde. En kotu Realtek 887 diye dusunuyorum tahmini olarak. Alip denemen lazim, begenmezsen iade olursa iade.

Hocam bütçe 1500'e kadar da çıkar ama ısrarla insanlar V2 öneriyor. Onu da beğenmeyenler çok fazla. Var mı daha iyi bir öneriniz?

V2X kritik bir secim biraz, HS50 Pro siddetle tavsiyem bu butcelere.
Gamenote bana göre dayanikli ancak kalite olarak sevemedim, premium hissiyati var bass ve tizleri guzel iletiyor ancak mikrofon konusunda geri, ayrica şu anda kullandigim HS50 Pro'nun H2002D'ye gore daha rahat ve iyi oldugunu kesin olarak soyleyebilirim.

V2X kritik bir secim biraz, HS50 Pro siddetle tavsiyem bu butcelere.
Gamenote bana göre dayanikli ancak kalite olarak sevemedim, premium hissiyati var bass ve tizleri guzel iletiyor ancak mikrofon konusunda geri, ayrica şu anda kullandigim HS50 Pro'nun H2002D'ye gore daha rahat ve iyi oldugunu kesin olarak soyleyebilirim.
Rampage SN-RW3 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu kulaklığı kullanıyorum 3 4 yıldır. Son zamanlarda sol kulakta ses kesilip geliyor oyunlarda çok canımı sıkıyor tamir etmenin yolunu da bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı