Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi bütçem 1000 TL. Daha çok gezme amaçlı asfaltta sürmek için spora gidip gelmek için kullanacağım marka veya direk model olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bende salcano ng 650 var. 2. El 650TL'ye almıştım. Bence güzel ve hoş. 80 km yol yaptım geçen gün yarı yolda bırakmadı beni . @suskunkedi yanlışlıkla sizin mesajınızı cevaplamışım hocam kusura bakmayın.
Bende snoop 1 var 27.5 jant v fren iş görüyor hocam bende asfaltta kullanıyorum ama bisiklet fiyatları çok artmış. Dağ bisikleti deniyor ama bu fiyatlarda dağ bisikleti performansı beklemeyin sadece lastikleri kalın. Yol ve şehir bisikletlerini de bakabilirsiniz. @suskunkedi hocamın dediği model güzel biraz bütçe artırmanız gerekli
Bende Salcano ng 650 var. 2. el 650TL'ye almıştım. Bence güzel ve hoş. 80 km yol yaptım geçen gün yarı yolda bırakmadı beni . @suskunkedi yanlışlıkla sizin mesajınızı cevaplamışım hocam kusura bakmayın.
Hocam bildiğim markadır bilmediğim dandik marka olsa buraya atmam. Sadece bu bisikleti araştırmadan almamak gerekir. Bu bütçelerde şehir bisikleti var ama bilinmedik markalar var.