Halil Toprak Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 89 8 Şubat 2014 #1 Herkese merhaba; Benim 1000 Tl bütçem var. Bu resimdeki sistem nasıldır? Battlefield 3-4 ve diğer bu oyuna benzer oyunları açar mı? Fazla çözünürlük hastası değilim. 1366X768 çözünürlükte oynuyacağım. Herkese iyi forumlar.
Herkese merhaba; Benim 1000 Tl bütçem var. Bu resimdeki sistem nasıldır? Battlefield 3-4 ve diğer bu oyuna benzer oyunları açar mı? Fazla çözünürlük hastası değilim. 1366X768 çözünürlükte oynuyacağım. Herkese iyi forumlar.
M Mr.Red Hectopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 152 8 Şubat 2014 #3 Bu çözünürlükte 7850 iyi iş yapar fakat işlemci yüzünden darboğaz yapabilir. Bunu bir araştır istersen. Ayrıca kasa nerede?
Bu çözünürlükte 7850 iyi iş yapar fakat işlemci yüzünden darboğaz yapabilir. Bunu bir araştır istersen. Ayrıca kasa nerede?
M Mert Ercan Ziyaretçi 8 Şubat 2014 #4 tera dedi: 1366X768 te iki oyunuda ultra açar. Genişletmek için tıkla... O işlemci ile zor. Kasa, güç kaynağı nerede? Anakart neden işlemciden pahalı?
tera dedi: 1366X768 te iki oyunuda ultra açar. Genişletmek için tıkla... O işlemci ile zor. Kasa, güç kaynağı nerede? Anakart neden işlemciden pahalı?
W Waku Hectopat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 69 8 Şubat 2014 #5 Bence sorun olmaz işlemciden dolayı yeni nesil ve seni 1-2 yıl istediğin gibi götürür gibime geliyor.
Bence sorun olmaz işlemciden dolayı yeni nesil ve seni 1-2 yıl istediğin gibi götürür gibime geliyor.
Halil Toprak Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 89 8 Şubat 2014 #6 Mr.Red dedi: Bu çözünürlükte 7850 iyi iş yapar fakat işlemci yüzünden darboğaz yapabilir. Bunu bir araştır istersen. Ayrıca kasa nerede? Genişletmek için tıkla... Kasa elimde mevcut durumdadır. - - - Güncellendi - - - Mert 'RevoLand' Ercan dedi: O işlemci ile zor. Kasa, güç kaynağı nerede? Anakart neden işlemciden pahalı? Genişletmek için tıkla... Dün güç kaynağı almıştım. 550 watt. Elimde mevcuttur. Nedense benimde aklıma takıldı ama nasıl bir sevgi ise pentium işlemcileri pek fazla seviyorum.
Mr.Red dedi: Bu çözünürlükte 7850 iyi iş yapar fakat işlemci yüzünden darboğaz yapabilir. Bunu bir araştır istersen. Ayrıca kasa nerede? Genişletmek için tıkla... Kasa elimde mevcut durumdadır. - - - Güncellendi - - - Mert 'RevoLand' Ercan dedi: O işlemci ile zor. Kasa, güç kaynağı nerede? Anakart neden işlemciden pahalı? Genişletmek için tıkla... Dün güç kaynağı almıştım. 550 watt. Elimde mevcuttur. Nedense benimde aklıma takıldı ama nasıl bir sevgi ise pentium işlemcileri pek fazla seviyorum.
W Waku Hectopat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 69 8 Şubat 2014 #7 Halil Toprak dedi: Kasa elimde mevcut durumdadır. - - - Güncellendi - - - Dün güç kaynağı almıştım. 550 watt. Elimde mevcuttur. Nedense benimde aklıma takıldı ama nasıl bir sevgi ise pentium işlemcileri pek fazla seviyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum bence APU sistem yapmalısın A10-7850K al. BF4 1080p-Medium ayarlarda akıcı oynanıyor.
Halil Toprak dedi: Kasa elimde mevcut durumdadır. - - - Güncellendi - - - Dün güç kaynağı almıştım. 550 watt. Elimde mevcuttur. Nedense benimde aklıma takıldı ama nasıl bir sevgi ise pentium işlemcileri pek fazla seviyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum bence APU sistem yapmalısın A10-7850K al. BF4 1080p-Medium ayarlarda akıcı oynanıyor.
RedExtreme Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 84 8 Şubat 2014 #8 İslemciyi deyiştirisen daha iyi olur. Bence birazdaha bekle ve para biriktir almişken iyi olsun.
SSC-MG2 Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 16 8 Şubat 2014 #9 Halil Toprak dedi: Kasa elimde mevcut durumdadır. - - - Güncellendi - - - Dün güç kaynağı almıştım. 550 watt. Elimde mevcuttur. Nedense benimde aklıma takıldı ama nasıl bir sevgi ise pentium işlemcileri pek fazla seviyorum Genişletmek için tıkla... Pentium işlemci yerine en azından i5 4440 alman çok daha iyi olucakdır.
Halil Toprak dedi: Kasa elimde mevcut durumdadır. - - - Güncellendi - - - Dün güç kaynağı almıştım. 550 watt. Elimde mevcuttur. Nedense benimde aklıma takıldı ama nasıl bir sevgi ise pentium işlemcileri pek fazla seviyorum Genişletmek için tıkla... Pentium işlemci yerine en azından i5 4440 alman çok daha iyi olucakdır.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.797 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2014 #10 Pentium işlemci oldukça eskidi. Bence biraz daha bekleyip intel alacaksanız en az i3 alın.