1000 TL sistem önerisi

Olmamış hocam bence. Boşuna vakit kaybetmişsin. O PSU alınmaz, GTX 660 yerine daha iyi tercihler var. Intel i5 2500 yerine Xeon'a falan bakılmalı. SSD markası kötü. Kasa kötü.

1000 TL'lik sistemi ne abarttın bu kadar. Kasanın neresi kötü? SSD'nin neresi kötü? Zalman kasa ile 970 Evo SSD önerecek hali yok ya adamın. PSU kötü onda haklısın.
 

Hocam ben de X3 445 var hiçbir şekilde önermem onun yerine az daha para ekleyip i5 2400 veya 2500 alabilir sonra pişman olmasın.
 
Normalde Sandy Bridge (i5-2500 gibi) sistemler yada AMD Tarafında FX (8350 gibi) serisi önerirdim ama 2. elde parçaları genelde çok pahalı. DDR3 ve DDR4 ram arasında ise nedense hiç fark yok gibi.

Ya tüm sistem olarak satan biri ile oturup pazarlık yapacaksın yada ikinci elde Ryzen 1200 (250-300TL) / a320 anakart (200-250)/ 4 x 2 DDR4 RAM (200TL)/ 240 GB SSD (200 TL) En iyi ihtimalle 800 TL olur.

450-550 watt arası PSU'lu bir kasa ve bir ekran kartı için de yine 2. elden kovalayacaksın.
 
1000 tl'lik sistemi ne abarttın bu kadar kasanın neresi kötü ssd'nin neresi kötü zalman kasa ile 970 evo ssd önerecek hali yok ya adamın.Psu kötü onda haklısın
Bilader Hi-Level denilen dandik markayı alsın. 2 Gün sonra gelip konu açsın. O kasaya 120 TL verilmez. Gidip 10-20 TL'ye kasa bulsun daha iyi. 4 GB Ram kötü.
 
Benim yerime önermişsin sağol hocam fakat alan arkadaş eline para geçince mutlaka soğutucu almalı. Anakart minimum H55 fan alsın.
 
Bilader Hi-Level denilen dandik markayı alsın. 2 gün sonra gelip konu açsın. O kasaya 120 TL verilmez. Gidip 10-20 TL'ye kasa bulsun daha iyi. 4 GB RAM kötü.

Evet o kasaya 120 TL verilmez, bende diyorum ki 20-30 TL'ye kasa alabilir fiyatını görmemiştim kusura bakma.
 
Bilader Hi-Level denilen dandik markayı alsın. 2 gün sonra gelip konu açsın. O kasaya 120 TL verilmez. Gidip 10-20 TL'ye kasa bulsun daha iyi. 4 GB RAM kötü.

Kardeşim yaklaşık 6 aydır Hi-Level'in 120 GB'lık SSD'sini kullanıyorum ve gayet memnunum. Ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum? 10-20 TL'ye hurdadan bulup alabiliyorsa alsın ben temiz bir kasa söyledim aksine RGP döşemeli dekolteli bir kasa mı önereceğim adam 1000 TL'lik sistem yazmış biraz aşağılayıcı konuşmayın.
 

Bu forumda anlayışsız insan çok kral. Köküne kadar haklısın bu insanlara en iyi milyarlık sistemleri vermişler, bunlarda o kötü bu kötü diye sallamaya bayılıyor sorsan hayatında Hi-Level SSD kullanmamıştır bile.
 
Hocam sende çıkmaması kimsede çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Ürünü aşağılamak istememiştim kusra bakma. Yani gidip az daha para ekleyip Kingston falan almalı. 20 TL'ye temiz kasa var evet. Letgo ilanlarında tonlarca var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…