Toshiba TR200'ün yenilenmiş hali. Yeni hali de kötü, orijinali debana da öyle gibi geliyor aradaki farka değmez gibi ama gerçekten Kioxia kötü mü ? gereksiz eleştirenler var diyorlar ama
oh maşaallah şikayet eden edene büyük ihtimal samsung sata alırım teşekkürler ilgilendiğiniz çinToshiba TR200'ün yenilenmiş hali. Yeni hali de kötü, orijinali de
Toshiba TR200 SSD düşük okuma/yazma değerleri
Amazondan Toshiba tr200 555/540 MB/s SSD aldım. Bilgisayarıma SATA3 kablosu ile bağladım, 250MB civarlarında bir değer alıyorum. BIOS'tan gerekli ayarları da yaptım. Ama hep aynı hiçbir değişiklik olmuyor. Anakarta baktığımda SATA 2 girişleri var, sadece acaba sorun nedir? Anakartım : GIGABYTE...www.technopat.net Toshiba TR200 Sağlık Sorunu
Bilgisayarımda yaklaşık 1 yıl 1 aylık TR200 240 GB SSD bulunuyor. Bugün sağlık durumunu kontrol ettiğimde %67 kaldığını gördüm. Bu durumun yaşanması normal midir? Garantiye göndersem iade alma ihtimalim var mıdır? Garantiden iade çıkarsa satın aldığım kredi kartına mı yoksa vereceğim bir banka...www.technopat.net Toshiba OCZ TR200 240GB SSD Düşük Okuma Yazma Hızları
Sonuçlar bu şekilde. Sorun ne olabilir?www.technopat.net Toshiba TR200 Düşük Hız Problemi
Toshiba SSD alalı daha 2 hafta olmadan sağlık düştü denildigi gibi, hiz da düşük. Sistem özellikleri; A10 7870K 3.90GHz DDR3 8 GB 2400MHZ RAM ASUS RX 470 4 GB Gaming Anakart MSI A68 HM V33 V2 Lutfen yardım edin.www.technopat.net
Kioxia Exceria SSD hızı düşük
SSD'im bu. SSD okuma/yazma hızı ortalama 380/430 arası. Sizce neden olabilir? SSD sağlık testinde hiçbir sıkıntı çıkmadı ve sağlık durumu %100 gözüküyor. Not: Ürünü alalı 1 ay oldu.www.technopat.net Kioxia Exceria 500GB düşük hız veriyor
Arkadaşlar bu sorunu birçok forumda paylaştım ancak hep yorum sayısı için yorum yapıyorlar. Sonunda çareyi buraya gelmekte buldum. Ben yaklaşık 2 3 ay önce sistem topladım ve bu sistemde KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma) | ITOPYA SSD'yi kullandım. Ancak SSD...www.technopat.net
a bak bu a2000 ler de fena değil ama başka bir site linki verebilir misin?Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
a bak bu a2000 ler de fena değil ama başka bir site linki verebilir misin?
Arkadaşlar selam SSD arıyorum. M.2 ya da SATA farkı çok önemli değil. (tabii ki M.2 tercih ederim ama kaliteli SATA öneriniz varsa da neden olmasın) minimum 1TB. Bütçe 1000 lira.
Alperen sen GTA suncusundaki alperen misin? Benzettim gibi
doğru bildin senin nickname neydi hocam?
bana da öyle geldi qvo870 arlarında 100 lira bile yok bence değerBütçe yetiyorsa bu iyi gibi çoğu hazır sistemde bu SSD kullanılıyor.Kingston 1 TB A2000 SA2000M8/1000G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 1 TB A2000 SA2000M8/1000G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com