1000 TL SSD önerisi

Bütçe
1000
Bunun ömrü çok çabuk bitiyormuş öyle diyorlar ve çok ısınıyormuş. Alacaktım ama emin olamadım. Değer mi?

Öyle bir şey yok kronik sorunu olmayan bir SSD 1TB için en iyi model odur 500GB isterseniz daha iyileri var.
Bilgisayarınızdaki ilk SSD olduğunu varsayıyorum.

Evet ilk SSD'im. Hard diski çıkarıp 1TB takmayı düşünüyordum. İnternette video yorumlarına baktığımda ısındığının vs bilgisini gördüm. Sizce alınmalı mı?

Evet ilk SSD'im. Hard diski çıkarıp 1TB takmayı düşünüyordum. İnternette video yorumlarına baktığımda ısındığının vs bilgisini gördüm. Sizce alınmalı mı?

Kendimde 500GB modelini kullanıyorum ben ve kullanan çoğu kişi memnun
İncelemesi:
Şansınıza bağlı sorunlu bir SSD gelebilir ama bu Kioxia'ya özel bir şey değil her SSD de olabilir bu ve düşük bir ihtimaldir.

Kendimde 500GB modelini kullanıyorum ben ve kullanan çoğu kişi memnun.
İncelemesi:
Şansınıza bağlı sorunlu bir SSD gelebilir ama bu Kioxia'ya özel bir şey değil her SSD de olabilir bu ve düşük bir ihtimaldir.

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Şu an sağlığı ne durumda?

1 yıl a yakın süredir kullanıyorum sağlığı 100 bilgisayar a geçince fotoğrafta bırakırım.

Ya aslında aklıma takılan şey çok ısınmasıydı. İnternette öyle diyorlar. Kullanan kişinin yorumları daha önemli tabii ki de. Büyük ihtimalle bugün alacağım. Hangi siteden almamı önerirsiniz?

Ya aslında aklıma takılan şey çok ısınmasıydı. İnternette öyle diyorlar. Kullanan kişinin yorumları daha önemli tabii ki de. Büyük ihtimalle bugün alacağım. Hangi siteden almamı önerirsiniz?

Ebrar bilgisayar güvenilirdir şu konuyada bir bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı