1000 TL SSD önerisi

Eywny

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa:Rampage Redsky Ram:16gb Ana Kart:Msi PRO H610M-E DDR4 Ekran Kartı: Amd Radeon RX6700 İşlemci:12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F Monitör:Samsung Odyssey G3 165Hz 1ms Fare:Attack Shark x3 Klavye:Gamepower Eva 5 Kulaklık:Razer BlackShark v2x
Meslek
Öğrenci
200 GB falan olsa bile yeter, daha fazla olması tabii ki tercihimdir. İşletim sistemim başka bir SSD'ye kurulu olacak, yani sadece oyun ve bir iki video olacak içinde ama genellikle içinde oyun olur. Anakartım budur ve ayrıca bu anakart 2 adet NVMe SSD destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
200 GB falan olsa bile yeter, daha fazla olması tabii ki tercihimdir. İşletim sistemim başka bir SSD'ye kurulu olacak, yani sadece oyun ve bir iki video olacak içinde ama genellikle içinde oyun olur. Anakartım budur ve ayrıca bu anakart 2 adet NVMe SSD destekliyor mu?

Anakartınız Intel H610 Chipset bir anakart ve dolayısıyla 1 adet M.2 SSD yuvasına sahip.
Intel H610 Chipset anakartların hepsi 1 adet M.2 desteğiyle gelir.
Intel Z790 Chipset anakart olsaydı rahatlıkla 2 adet M.2 SSD takılıp kullanabilirdiniz.

Son düzenleme:
Anakartınız Intel H610 Chipset bir anakart ve dolayısıyla 1 adet M.2 SSD yuvasına sahip.
Intel H610 Chipset anakartların hepsi 1 adet M.2 desteğiyle gelir.
Intel Z790 Chipset anakart olsaydı rahatlıkla 2 adet M.2 SSD takılıp kullanabilirdiniz.
peki ya hardisk kullanabilirmiyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı