1000 TL su geçirmez bot önerisi

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Decathlon'un ayakkabıları Lumberjack softsheller gibi olmaz hocam merak etme, o bahsettigin kumaş hem yapısı hem de üzerine uygulanan islem gereği bir müddet suyu içine almaz sadece yoksa su gecirmez özelliği yok o kumaşın hele ki ayakta. O ayakkabilarla kiyaslama yapacak olursak Decathlon'un ayakkabilariyla çağ atlamış gibi olabilirsin. Açıkçası ben de uzun süredir Gore-Tex giyiyordum ama malum fiyatlar aldi başını gitti o yüzden bir daha alirsam Decathlon'dan alır giyerim. Şehirde günlük kullanımda problem yaşatmaz. Dağda bayırda gezme derdin yoksa al gitsin.
İşim gereği araç sürüyorum, aynı zamanda ormana gitmeyi kamp yapmayı da severim. İki adet bot buldum fakat ikisinin kullanım amaçları farklı.

Sanırım benim için uygun olan crosshunt olan, birde anlamadığım bir şey var bu sıcak tutma başlığı altında hareketsiz konfor sıcaklığı -11 derece hareketli -20 derece bu nedir tam olarak ve crosshunt olan botta bununla ilgili bir bilgi verilmemiş.
1703028591376.png

İşim gereği araç sürüyorum, aynı zamanda ormana gitmeyi kamp yapmayı da severim. İki adet bot buldum fakat ikisinin kullanım amaçları farklı.

Sanırım benim için uygun olan crosshunt olan, birde anlamadığım bir şey var bu sıcak tutma başlığı altında hareketsiz konfor sıcaklığı -11 derece hareketli -20 derece bu nedir tam olarak ve crosshunt olan botta bununla ilgili bir bilgi verilmemiş.
Eki Görüntüle 2058745
Öyleyse Solognac ürünleri güzeldir hem şehirde giyilmeyecek yapıları da yok yani gayet rahat giyilir. Bahsettiği şey havanın derecesi, yani -11'de hareketsiz de dursan ayağın usumeyecek veya hareket edersen -20de de ayakların sicak kalacak.

Öyleyse Solognac ürünleri güzeldir hem şehirde giyilmeyecek yapıları da yok yani gayet rahat giyilir. Bahsettiği şey havanın derecesi, yani -11'de hareketsiz de dursan ayağın usumeyecek veya hareket edersen -20de de ayakların sicak kalacak.
Şimdi anladım, o zaman bu değerlere göre benim şu anda LJ softshell ile bu botun yakından uzaktan hiç alakası yok. Çünkü dediğim gibi bu botta hava 8-9 derece (hissedilene bakmadım hiç) olduğunda hareketsiz kalırsam ayaklarım acıyor eve geldiğimde çeşme altında soğuk suyla yıkayarak kendine getirebiliyorum. Bu botu alıp kullanmaya başladıktan sonra size tekrardan bot hakkındaki yorumumu iletirim. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı