Golden.Nyks
Hectopat
Xiaomi Pad 7 tablette kullanılacak, önerilerinizi bekliyorum.
Kendi kalemi yok mu genelde kutu içerisinde çıkıyor.
eğer kalem gelmez ise diğer kalemlerden verim alamazsın parmağın bir tık incesi oluyor sadece kullanmaya değmez denedim ekranda fln kötü oluyor kendi kalemi gibi iş görmüyo istediğin gibi yazı yazamazsınTürkiye de satışı yok, gelse bile çok pahalı.
Eğer kalem gelmez ise diğer kalemlerden verim alamazsın parmağın bir tık incesi oluyor sadece kullanmaya değmez denedim ekranda falan kötü oluyor kendi kalemi gibi iş görmüyor istediğin gibi yazı yazamazsın.
işlem yapamazsın tik fln atarsın bende onun için almıştım 2+2 yazılmıyo öyle diyim benim tablet tab a9+ işaretleme yaparsın amaOnu bilemiyorum ama sadece soru çözmek için kullanabilsek yeterli.
teknomemetten alınabilir benceHocam ben Xiaomi Pad 6 kullanıyorum. Bende çakma kalem kullandım ve iğrenç bir deneyimdi. Avuç içi engelleme yoktu zaten. Asla yazı yazamıyordum. Sürekli gidiyordu bırak yazı yazmayı kocaman bir şey çizmeye çalışırken bile sürekli gidiyordu. Hocam Xiaomi kalemler yurt dışında satılıyor maalesef. Bunu göze alarak tableti almalıydınız. Sonra bende aliexpresten sipariş vererek çözüme vardım. IPad'lerde güzel avuç içi engellemesi bulunan orijinal muadili kalemler oluyor ama Android'lerde olmuyor maalesef. Üzgünüm ki bence en mantıklı çözüm orijinal almak.
Hocam ben Xiaomi Pad 6 kullanıyorum. Bende çakma kalem kullandım ve iğrenç bir deneyimdi. Avuç içi engelleme yoktu zaten. Asla yazı yazamıyordum. Sürekli gidiyordu bırak yazı yazmayı kocaman bir şey çizmeye çalışırken bile sürekli gidiyordu. Hocam Xiaomi kalemler yurt dışında satılıyor maalesef. Bunu göze alarak tableti almalıydınız. Sonra bende aliexpresten sipariş vererek çözüme vardım. IPad'lerde güzel avuç içi engellemesi bulunan orijinal muadili kalemler oluyor ama Android'lerde olmuyor maalesef. Üzgünüm ki bence en mantıklı çözüm orijinal almak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.