1000 TL TKL veya %60 klavye önerisi

Bütçe
1000

Energize

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
TKL veya %60, TKL olması daha hoş olur. İlla 1000 lira olmasına da gerek yok. ^^

Şunu beğendim, klavye işlerinden pek anlamıyorum, RGB vs. gerek yok. Bloody B120 kullanıyorum yıllardır, en ufak bir sıkıntı yaratmadı. Mekanik olursa hoş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni aldım Apex 3 TKL memnunum güzel.
Ama %60'lardan alacağım diyorsan Amazon'da satılanlar var dareu A98 750TL + gümrük 1K ya geliyor

Reddragon markasının K552 modelini kullanıyorum, yaklaşık 1 ay kadar oldu.
Henüz bir sıkıntısını yaşamadım, önerebilirim.

Linkini attığınız klavyeye biraz göz gezdirdim de
1677829799131.png

switch kısmı + olanlar genel de kolay bozulduğu ve basmama problemi yaşandığı ile ilgili bir yazı okumuştum (Kendim de tecrübet ettim gerçekten 1 ay olmadan basmama sorunu yaşamıştım AOC GK500 modelinde)

1677829913441.png

Switch kısmı [+] olan bir modeli almanız daha iyi olacaktır.

Redragon markasının K552 modelini kullanıyorum, yaklaşık 1 ay kadar oldu.
Henüz bir sıkıntısını yaşamadım, önerebilirim.

Linkini attığınız klavyeye biraz göz gezdirdim de.
Eki Görüntüle 1688153
Switch kısmı + olanlar genel de kolay bozulduğu ve basmama problemi yaşandığı ile ilgili bir yazı okumuştum (kendim de tecrübet ettim gerçekten 1 ay olmadan basmama sorunu yaşamıştım AOC GK500 modelinde)

Eki Görüntüle 1688156
Switch kısmı [+] olan bir modeli almanız daha iyi olacaktır.

Switch kısmı artı şekilli olanlar illa bozulacak diye bir şey yok o markasına göre değişen bir şey. Mesela Cherry MX artı şeklinde ama sapasağlam Switch'leri var. Ama Outemu alınacaksa MX tarzı olanlar alınmamalı.

Bir YouTube kanalı söyleyeceğim ona bakın orada adam 1 videoda sesleri dineltiyor.
Arama kısmına: Vainsz tıklayın. Oradan kendinize uygun olanı seçin

Bir YouTube kanalı söyleyeceğim ona bakın orada adam 1 videoda sesleri dineltiyor.
Arama kısmına: Vainsz tıklayın. Oradan kendinize uygun olanı seçin

50-70 dolar arası olanlardan Amazon'da bulabilirsin.

Switch kısmı artı şekilli olanlar illa bozulacak diye bir şey yok o markasına göre değişen bir şey. Mesela Cherry MX artı şeklinde ama sapasağlam Switch'leri var. Ama Outemu alınacaksa MX tarzı olanlar alınmamalı.
yok dostum kesin bozulacak diye bir şey demiyorum zaten, forumda böyle bir yazı okumuştum ve kendim de böyle bir şey yaşamıştım, sadece yaşadığım olayı anlattım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı