Dediğim gibi 1000 lira bütçem var, uzun süredir bozuk bir klavye kullanıyorum. Hatta tuşları basmıyor diye bazı tuşları ekstradan başka bir klavyeden yazıyorum. Diğer klavyede de bazı tuşlar basmıyor ve Anti-Ghosting olmadığı için kullanmıyorum.
düşük fiyat olursa mekanikler kaliteli olmaz diye düşünüyorum fakat aklınızda güzel bir şey varsa fark etmezMekanik mi olacak
60% istemiyorum, küçük olsun fakat günlük kullanımı zorlayabiliyor 60%Azıcık artar mı?
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Black) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Beyaz, Mechanical Black) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
60% istemiyorum, küçük olsun fakat günlük kullanımı zorlayabiliyor 60%
Evet bir kaç gündür gezdim durdum bende fazla bir şey bulamadım ama teşekkür ederim öneriler içinHavit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyazwww.havitstore.com.tr
Bu bütçede fazla bir şey yok, Max bu var.
Düşük fiyat olursa mekanikler kaliteli olmaz diye düşünüyorum fakat aklınızda güzel bir şey varsa fark etmez.
60% istemiyorum, küçük olsun fakat günlük kullanımı zorlayabiliyor 60%
rampage de söyler misin şuanki klavyem rampage memnumun fakat işte bir kaç tuşu bozuldu yaklaşık 2 yıl önce almıştımmavi switch istersen bu
Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili
Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
red switch istersende red switchliside var
Gamepower Overlord 60M Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili
Gamepower Overlord 60M Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
1000TL'ye kadar alınabilecek mekanik olması ve Anti-Ghosting inin olmasından dolayı bunu öneriyorum zaten bu özellik ve bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı markada bu Havit falan bakma giriş seviyesi onlar bizzat kulandım KB857l blue switch klavyesini ve mousesini uzun ömürlülük ve kalite bakımından gerçekten düşük. Gamepower üzmez ve gittiğim bir internet kafede bunu kullanma imkanım oldu metal gövde ve numpad siz çok yer kaplamadığı için hoşumada gitti bayağı sitede yazdığı gibi 3 yıl da garantisi var. 1200'lere çıkarım dersende Rampage'ler var fakat klavyede nasıl bir üretimleri var hiç kullanma fırsatım olmadı onları bilmiyorum.
Gamepower Overlord'un switchleri Epey'de krgd switchler olarak görünüyor ama Outemu switchler kullanan klavye. Uzun ömürlü ve kaliteli switchleri var %80 klavye olması sorun çıkarmıyorsa o fiyata kesinlikle bu.