O klavye hakkında çok olumsuz yorum görmedim etrafta ama benim gittiğim internet kafede red switch Gamepower Overlord vardı günlük o klavyeden bir tanesin onlarca kişi tarafından kullanıldığını düşünürsek 2 sene boyunca rahat aralıkız gitmiştim sorunsuz çalışıyorlardı çok uzun zamandır gitmeyincede durumunu bilmiyorum o klavyelerin muhtemelen hala onları kullanıyolardır. Blue switchi hakkında çok bilgim yok ama bu fiyat bandında da herkesin aradığı nokta atışı klavye bulmakta zor. ben arkadaşın havit gamenote almasını önermem fiyat olarak fena değil ama dediğim gibi gerçekten giriş seviyesi ürünler çok uzun ömürlü olmuyorlar
Rampage klavyelerinde özellikle şu 1200TL fiyat bandında olan hiçbir klavyeyi önerip de senin o klavye derdiyle uğraşmanı istemem istersen gir bir bak doğru düzgün olumlu yorum alan klavyesi yok bile sürekli kronikli yani alsan sana şu kadar süre dayanır garantisi söyleyemeyiz o klavyelerde. Redragon'da ekipmanlar üzerinde güzel markadır fakat o markanın klavyelerinde Türkçe harfler yok diye biliyorum ğ, ü, ş, ç, ö, i gibi onun dışında eksi si var mı bilgim yok.
Altec Lansing ALGK8404GR Red Switch Rainbow Işıklı Mekanik TKL Gaming Oyuncu Klavye Gümüş - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Redragon'un Türkçe harfler bulundurmaması, Rampage'nin kronikleri sorunları diğer markakarın belirsizliği gibi sorunların içinde alınabilecek bu fiyata böyle bir klavye daha var bunların olma olayların yüksek olma sebebinin bir taneside bunların Çin malı olması Redragon tercih edeceksen bilemem ama, Altec Lansing HP'nin ve diğer markaların bir zamanlarda laptop klavyelerinde kullandığı Amerikan malı markadır diğer Technopat Sosyal tartışmalarınıda da herkesin bildiği ve deneyimlediği gibi bende sorunsuz olduğunu biliyorum markanın bu klavyelerini. Overlord konusunda kararsız kaldıysan gayet temiz klavyeleri var Lansing'in.