1000 TL ve Altı Telefon Tavsiyesi

Kamera Açısından Hangi Telefon Daha İyi

  • Sony Xperia XA

    Oy: 2 25,0%
  • Huawei P9 Lite

    Oy: 6 75,0%
  • Samsung Galaxy J7 Core

    Oy: 0 0,0%
  • Asus ZenFone Live

    Oy: 1 12,5%
  • Lenovo K6

    Oy: 0 0,0%
  • Lenovo K6 Note

    Oy: 1 12,5%
  • Lenovo K6 Power

    Oy: 1 12,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    8

denizcan88

Hectopat
Katılım
11 Ekim 2016
Mesajlar
24
Sosyal medya, kamera ve navigasyon amaçlı kullanacağım bir telefon arıyorum. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Ama yaptığım her işlemde de telefon kassın istemem. Batarya durumu problem değil.

Sıfır ve distribütör garantili tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Kardeşim daha yeni Redmi 4X aldı. O yüzden bu sefer ithalatçı garantili telefon almak istemiyorum.

Telefon teknolojisinden pek anlamam. Fiyat performans ve marka durumlarından da pek bir bilgim yok. Asus PC kullandığımdan ve memnun olduğumdan Asus telefon almayı düşünmüştüm ama gittiğim bir bilgisayar mağazası çalışanı bana Asus'un Türkiye'den çekildiğini söyledi.

Bütçem 1000 TL ama çok istemesem de tavsiyelerinize göre bütçeyi sadece kamera kalitesi daha iyi olan telefonlar için yukarı çekebilirim.

Kendi araştırmalarımla belirlediğim telefonlar şunlar:

Şu sıralar şu telefonda da indirim var, onu da listeme ekleyebilirim;
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün cezalı olduğumdan yorum yazamadım.

P9 Lite 2017 alabilirsin.

2016 model yerine 2017'yi tavsiye etmenizdeki özel nedenler nedir acaba?

Bence P9 Lite alınmalı.

Siz de mi 2017'yi tavsiye ediyorsunuz?


Bu telefon dışında listedeki diğer telefonlardan hangisi önce çıkar? Özellikle Xperia XA ve J7 Core için konuşuyorum. Benim için kamera ve telefonun bozulmaması, sık sık sorunlar çıkarmaması önemli. Performans da önemli tabi ama oyun oynamayacağım için diğer ikisi kadar değil.
 
Alcatel Shine Lite düşünülebilir. 700TL kadar bir fiyatı var. K6 Power da aynı şekilde düşünülebilir. Bunun dışında P9 Lite ve IDOL 4 önerebilirim.

Pardon, hayırlı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı