Merhaba, whey protein tozu almak istiyorum ancak karar veremedim hangisini alacağıma. Kendim birkaç tane buldum ancak iyi seçim yapmış olmayabilirim. Bir el atarsanız sevinirim.
Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Daha önce denediğiniz varsa o ürün hakkında yorumlarınızı yazarsanız çok güzel olur. Bir de önerdiğiniz bir F/P ürün varsa paylaşır mısınız? Bütçem 1000 TL.
Merhaba, whey protein tozu almak istiyorum ancak karar veremedim hangisini alacağıma. Kendim birkaç tane buldum ancak iyi seçim yapmış olmayabilirim. Bir el atarsanız sevinirim.
Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Daha önce denediğiniz varsa o ürün hakkında yorumlarınızı yazarsanız çok güzel olur. Bir de önerdiğiniz bir F/P ürün varsa paylaşır mısınız? Bütçem 1000 TL.
Hardline Whey 3 Matrix 908 Gr. Hidrolize, izole ve konsantre whey proteini. Saf 2000mg Kreatin Monohidrat ve B6 vitaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.
Muscletech Nitro-Tech Whey Protein 908 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.
WPC80, konsantre whey proteini yüzde 80 oranında saf whey içerir. WPI90,CFM (crossmicrofilter) teknolojisi ile üretilmiş izole whey proteinidir. %90 oranında saf whey içerir. Karbonhidrat ve yağ oranı düşüktür ve emilimi çok hızlıdır.İçeriğindeki 50mg DIGEZYME® sporcuların besinlerini sağlıklı...
WPC80, konsantre whey proteini yüzde 80 oranında saf whey içerir. WPI90,CFM (crossmicrofilter) teknolojisi ile üretilmiş izole whey proteinidir. %90 oranında saf whey içerir. Karbonhidrat ve yağ oranı düşüktür ve emilimi çok hızlıdır. Her servisinde whey proteininden gelen bcaa dışında extra...