1000 TL Wireless mouse önerisi

Kreatorgod

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fizyoterapist
Merhaba arkadaşlar. Birçok mouse kullandıktan sonra artık Wireless modele geçmeye karar verdim fakat ne alacağımı bilemiyorum. FPS ağırlıklı oynuyorum ve ergonomikten çok simetrik mouse tercih ediyorum. Düşündüğüm model aerox 3 2022 Edition. Bunun dışında önerebileceğiniz mouse var mıdır?

Model D Wireless bu fiyata en iyi seçim veya Fury Z olabilir. Kablolu isterseniz yakın bütçelerde XM1r var.
Fury Z şuan fiyatına göre iyi mi bilmiyorum. Kafamda düşündüğüm model o, aerox 3 2022, prime mini wireless var. Bunlar Fury Z ile aynı fiyat bandında. Tam karar veremedim.

Model D Wireless bu fiyata en iyi seçim veya Fury Z olabilir. Kablolu isterseniz yakın bütçelerde XM1r var.
Fury z almış bulunmaktayım. Mantıklı bir karar mıydı bilmiyorum. Umarım fiyatını hakeder.

Son düzenleme:
Fury Z şuan fiyatına göre iyi mi bilmiyorum. Kafamda düşündüğüm model o, aerox 3 2022, prime mini wireless var. Bunlar Fury Z ile aynı fiyat bandında. Tam karar veremedim.

Fury z almış bulunmaktayım. Mantıklı bir karar mıydı bilmiyorum. Umarım fiyatını hakeder.
İnceleme bekleriz :)

Hayırlı olsun, sıkıntı yaşamazsınız. FuryLevel'in Discord'una gelin, orada sorununuz olursa ilgileniriz.

İnceleme bekleriz :)
Hayırlı olsun, sıkıntı yaşamazsınız. FuryLevel'in Discord'una gelin, orada sorununuz olursa ilgileniriz.
Şuanlık herhangi bir sorun yaşamadım. Beklediğimin üstünde bir performans aldığımı söyleyebilirim. Normalde wireless dışında bir çok mouse denedim(Sensei Ten, Razer Deathadder v2, Steelseries Prime+, Xtrfy m42, HyperX Pulsefire Surge, Logitech G Pro Wired, Rival 3, Rival300s, Logitech g402). İlk defa wireless denedim ve gayet başarılı. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Mouse tipi, boyutu tamamen istediğim şekilde. Bu fiyata alınabilir wireless mouse çok göremedim zaten. Birkaç modelden biriydi sadece ve gözüm kapalı öneririm. Hem en uygunuydu hem de dediğim gibi şekil itibariyle çok iyi duruyordu. Ürüne rampage markası olarak bakmadım ve herhangi bir ön yargım yoktu. Almak isteyenler varsa ve bütçeniz yetiyorsa düşünmeden alabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla bazıları daha ürünü denemeden rampage markasıdır şöyledir böyledir diye yazmayı seviyorlar fakat ürünü kullananların hiçbirinde olumsuz bir görüş yok. Ürünün özelliklerini ve kullanıcılarının yorumlarını göz önünde bulundurarak aldım ve memnunum. Gerçekten mouse konusunda hassas davranan birisiyim. Normalde böyle bir modelin olduğundan haberim bile yoktu. Tesadüfen denk geldim ve direkt aldım. 800 TL fazla mı gelir diye düşünüyordum ve gerçekten şu devirde para değil. Alın gitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı