1000 TL wireless mouse önerisi

Bütçe
1000 TL

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
1000 TL bütçem var. Elim büyük uzunluğu 20 santim. Gamepad de alacağım için 1000 TL'yi fazla aşamam.

Logitech G305 lightspeed bence şu anda alınabilecek bu bütçe içerisindeki en iyi cihazlardan biri, şahsen ben kullanıyorum ve memnunum.

Logitech G305 lightspeed bence şu anda alınabilecek bu bütçe içerisindeki en iyi cihazlardan biri, şahsen ben kullanıyorum ve memnunum.

Ayrıca MediaMarkt ve Vatan Computer'da 900 liraya bulabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo Legion M600s öneririm. Linkini atmışlar zaten. G305 Lightspeed alınmaz.

Hocam m600s sanırım takırtı falan yapıyormuş internette de fazla video bulamadım incelemesini izlemek için.

Ayrıca MediaMarkt ve Vatan Computer'da 900 liraya bulabiliyorsunuz.
Hocam ona ben de baktım ama arkadaşımın eli benim elimden küçük. Ona tam geliyormuş bana küçük gelir diye vazgeçtim.

Hocam M600s sanırım takırtı falan yapıyormuş internette de fazla video bulamadım incelemesini izlemek için.

İndirimini paylaştığım konuda satın alan arkadaşlar oldu. Onları etiketleyerek bir konu oluşturursanız işin aslını öğreniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…