1000 TL'ye 2. El iPhone 5 Almak

Hiç bir telefonun minisi alınmaz derim ben.

Ben 5s 32 GB aldım. İphone 6 ile arasında fiyat farkı fazla değil. Çünkü büyük telefon sevmiyorum hiçbir işimi de görmüyor.

Kişiden kişiye değişir bu konular.

Araba alacağım almışken tır al denilebilir mi

Haklısınız. Lakin tır istiyor ve araba almak istiyorsa biz ona alabileceği bir tır öneririz. Ama doğru söylediniz. Sanırım Zenfonelara yönelmesi akıllıca olur.

Haklısınız. Lakin tır istiyor ve araba almak istiyorsa biz ona alabileceği bir tır öneririz. Ama doğru söylediniz. Sanırım Zenfonelara yönelmesi akıllıca olur.

Ben zenfone tavsiye ettiğimi pek söyleyemeyeceğim. Hatta android bana göre iyi bir seçenek değil. Ama android diyenlere HTC ve Sony olabilir.

Hala karar veremedim ne alıcağıma Ben Kocaeli'deyim burası kazık bence telefoncular çok pahalı satıyo bi ara s4 mini sormuştum 700 tl demişti garantisi olmadığı halde.Asus zenfone 5 düşünüyorum şuan hala çok kararsızım ne alıcam bilmiyorum

Bence o bütçeye en iyi seçenek Zenfone olacaktır en azından cebinizde biraz para da kalır.

Ortalık karıştı ve Dayım iş yerinde kadroya kalırsa bana Lg g3 ünü vericek en kötü elimdeki telefonu kullanırım (nokia c3-00 ) bilgisayara yatırım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…