Nereden almış olduğunuzu sorabilir miyim?Bende almayı düşünüyorum da.Dostum 1000 liraya PS4 pahali.Normal fiyati 750'den baslamasi lazim ama zaten herkesin PS4'u az kullanilmis, ciziksiz, ev makinasi, temiz, doktordan oldugu icin 1000+ paralar isteniyor.
2.el PS4 alirken garantisine bak. Garantili olsun. Ayrica maddi durumum yok diyorsun. Senin icin kirik alman daha guzel olacaktir. Kirik oldugunu anlaman icin sistem versiyonuna bakman lazim. 5.08'den yuksekse orijinaldir. Ama kirik olmasi birsey degistirmez. Sadece Online oynayamazsin. Zaten online ek ucret oldugu icin; bende online uyeligi yok. Birsey farketmiyor benim icin.
Ben senin yerinde olsam PS4 icin fazla zorlamam. PS3 alirdim. Aileni bosuna zorlama. 350-500 liraya kirik oyunlu PS3'ler bulabilirsin. Yada benim gibi; PS4 pahali geldigi icin 500 liraya 5 oyunlu, garantili Xbox One almistim. PS4 ile ayni nesil. Daha ucuz. Ama kutulu oyun almayacaksin. Gereksiz pahali. Ben gecen kardeslikle GTA 5'i 25, Just Cause 3'u 15, Watch Dogs 2'yi 40 liraya aldim.
Ben senin yerinde olsam Xbox one alirdim. PS4'den cok daha ucuz. Ayni nesil konsol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.