Emre1199 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 https://shbd.io/s/RnZXp18O İlan bu arkadaşlar. Alırsam elden alacağım. Sizce fiyatı iyi mi? Kozmetik olarak iyi görünüyor bir sorunu olup olmadığını nasıl anlarım?
https://shbd.io/s/RnZXp18O İlan bu arkadaşlar. Alırsam elden alacağım. Sizce fiyatı iyi mi? Kozmetik olarak iyi görünüyor bir sorunu olup olmadığını nasıl anlarım?
Metehan_x Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Amasya Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual gtx 1660 super intel i5 11400f 16 gb kingston ram 512 gb ssd 1 tb hdd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #2 Emre1199 dedi: https://shbd.io/s/RnZXp18O İlan bu arkadaşlar. Alırsam elden alacağım. Sizce fiyatı iyi mi? Kozmetik olarak iyi görünüyor bir sorunu olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Arkasındaki etiket sökülmüş mü ona bak. Satıcı arka tarafın ve tetiklerin resmini koymamış dikkatli incele. Arkadaki etiket söküldüyse büyük ihtimal cihazın içi açılmıştır. Vidalarda zorlama izi var mı vs. onlara bak. Onun dışında cihaz cidden temiz gözüküyor.
Emre1199 dedi: https://shbd.io/s/RnZXp18O İlan bu arkadaşlar. Alırsam elden alacağım. Sizce fiyatı iyi mi? Kozmetik olarak iyi görünüyor bir sorunu olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Arkasındaki etiket sökülmüş mü ona bak. Satıcı arka tarafın ve tetiklerin resmini koymamış dikkatli incele. Arkadaki etiket söküldüyse büyük ihtimal cihazın içi açılmıştır. Vidalarda zorlama izi var mı vs. onlara bak. Onun dışında cihaz cidden temiz gözüküyor.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.730 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Aralık 2023 #3 Hocam sıfır alın keyfinize bakın. Bütçe varsa 9. nesil alıp geçin senelerce kullanın. Üstelik garantili bir şekilde. Amazon.com.tr
Hocam sıfır alın keyfinize bakın. Bütçe varsa 9. nesil alıp geçin senelerce kullanın. Üstelik garantili bir şekilde. Amazon.com.tr
Metehan_x Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Amasya Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual gtx 1660 super intel i5 11400f 16 gb kingston ram 512 gb ssd 1 tb hdd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #4 ExellionTR dedi: Hocam sıfır alın keyfinize bakın. bütçe varsa 9. nesil alıp geçin senelerce kullanın. Üstelik garantili bir şekilde. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Herkesde onu verecek para yok işte
ExellionTR dedi: Hocam sıfır alın keyfinize bakın. bütçe varsa 9. nesil alıp geçin senelerce kullanın. Üstelik garantili bir şekilde. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Herkesde onu verecek para yok işte
Emre1199 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 ExellionTR dedi: Hocam sıfır alın keyfinize bakın. Bütçe varsa 9. nesil alıp geçin senelerce kullanın. Üstelik garantili bir şekilde. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Üstünü tamamlayacaksanız alayım hocam. Ben de biliyorum sıfır alabileceğimi.
ExellionTR dedi: Hocam sıfır alın keyfinize bakın. Bütçe varsa 9. nesil alıp geçin senelerce kullanın. Üstelik garantili bir şekilde. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Üstünü tamamlayacaksanız alayım hocam. Ben de biliyorum sıfır alabileceğimi.
Metehan_x Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Amasya Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual gtx 1660 super intel i5 11400f 16 gb kingston ram 512 gb ssd 1 tb hdd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #6 Emre1199 dedi: Üstünü tamamlayacaksanız alayım hocam. Ben de biliyorum sıfır alabileceğimi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ilandakini gidin alın. 9.nesil ile arasında fark yok zaten
Emre1199 dedi: Üstünü tamamlayacaksanız alayım hocam. Ben de biliyorum sıfır alabileceğimi. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ilandakini gidin alın. 9.nesil ile arasında fark yok zaten
Emre1199 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 Metehan_x dedi: Hocam siz ilandakini gidin alın. 9.nesil ile arasında fark yok zaten Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle yapacağım hocam, Xbox kontrolcülerde ölü bölge sorunu olmuyor sanırım değil mi? Bu konuda tereddütte kaldım.
Metehan_x dedi: Hocam siz ilandakini gidin alın. 9.nesil ile arasında fark yok zaten Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle yapacağım hocam, Xbox kontrolcülerde ölü bölge sorunu olmuyor sanırım değil mi? Bu konuda tereddütte kaldım.
Metehan_x Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Amasya Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual gtx 1660 super intel i5 11400f 16 gb kingston ram 512 gb ssd 1 tb hdd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #8 Emre1199 dedi: Büyük ihtimalle öyle yapacağım hocam, Xbox kontrolcülerde ölü bölge sorunu olmuyor sanırım değil mi? Bu konuda tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... Yok olmaz.
Emre1199 dedi: Büyük ihtimalle öyle yapacağım hocam, Xbox kontrolcülerde ölü bölge sorunu olmuyor sanırım değil mi? Bu konuda tereddütte kaldım. Genişletmek için tıkla... Yok olmaz.
Emre1199 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #9 Ürünün faturası yok ve garantisi bitmiş. Sanırım vazgeçeceğim gibi duruyor.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2024 #10 Emre1199 dedi: Ürünün faturası yok ve garantisi bitmiş. Sanırım vazgeçeceğim gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam?
Emre1199 dedi: Ürünün faturası yok ve garantisi bitmiş. Sanırım vazgeçeceğim gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam?