1000 TL'ye akıllı saat önerisi

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
1000 TL bütçem var. Ne önerirsiniz?

Yanlış anlamayın ama gerçekten akıllı bir saat kullanmak istiyorsanız bu fiyata size saati ve kalp ritminizden (emin değilim) başka bir şeyi gösterebilecek bir cihazı bulabileceğinizi düşünmüyorum.

Gerçek anlamda düzgün akıllı saatler ortalama $200 fiyat bandında başlıyor. 1000TL'ye hevesinizi alıp daha sonra soğuyacağınız noname bir Çin malı saat almak yerine ilerleyen zamanlarda bütçenizi genişletebildiğiniz bir vakit Android tabanlı bir akıllı saat almanızı öneririm.

Bu arada not olarak belirteyim, ben Wear OS 2 bir akıllı saat kullanıyorum ve çok memnunum. İleride mümkün olursa Wear OS 4 bir saate geçmeyi düşünüyorum.

Amazfit Neo Retro'yu 1 yıldır kullanıyorum. Çok yeterli, yarı akıllı bir saat.

Amazfit Neo Retro'yu 1 yıldır kullanıyorum. Çok yeterli, yarı akıllı bir saat.

Bende kullanıyorum BİM'den 330 TL'ye almıştım çok hoşuma gittiği için 2 tane almıştım birini kullanıyorum gayet güzel bu arada.

Akıllı bilekliklere bakman taraftarıyım ben de. En azından doğru düzgün bir marka alabilirsin o fiyata Xiaomi ya da Huawei gibi. Akıllı saatte ise öyle bir şansın olmaz o bütçeyle…

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-08-02-27-38-201_com.android.chrome.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 114
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite öneririm. Bu bütçe için işinizi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…