XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #11 Aakons dedi: Teşekkürler hocam. Red switch modelini tercih edeceğim yardımınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Silver switch düşük gecikmeye sahip anladığım kadarıyla.
Aakons dedi: Teşekkürler hocam. Red switch modelini tercih edeceğim yardımınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Silver switch düşük gecikmeye sahip anladığım kadarıyla.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.839 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #12 Aakons dedi: Teşekkürler hocam. Red switch modelini tercih edeceğim yardımınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Aklınızda bulunsun klavye Almanca düzende. Klavyeyi bakmadan kullanıyorsanız sorun olmaz. XantiGrAD dedi: Silver switch düşük gecikmeye sahip anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece Red switch 3mm'de algılıyorsa Silver ve Yellow switchler 2mm'de algılıyor.
Aakons dedi: Teşekkürler hocam. Red switch modelini tercih edeceğim yardımınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Aklınızda bulunsun klavye Almanca düzende. Klavyeyi bakmadan kullanıyorsanız sorun olmaz. XantiGrAD dedi: Silver switch düşük gecikmeye sahip anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece Red switch 3mm'de algılıyorsa Silver ve Yellow switchler 2mm'de algılıyor.
XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #13 N1cht dedi: Aklınızda bulunsun klavye Almanca düzende. Klavyeyi bakmadan kullanıyorsanız sorun olmaz. Hayır, sadece Red switch 3mm'de algılıyorsa Silver ve Yellow switchler 2mm'de algılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ajazz ak680 aldım. Zaten akko vs ajazz gibi markalardan klavye almak istiyordum.
N1cht dedi: Aklınızda bulunsun klavye Almanca düzende. Klavyeyi bakmadan kullanıyorsanız sorun olmaz. Hayır, sadece Red switch 3mm'de algılıyorsa Silver ve Yellow switchler 2mm'de algılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ajazz ak680 aldım. Zaten akko vs ajazz gibi markalardan klavye almak istiyordum.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.839 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #14 XantiGrAD dedi: Ben ajazz ak680 aldım. Zaten akko vs ajazz gibi markalardan klavye almak istiyordum. Genişletmek için tıkla... Bende AK680 kullanıyorum neredeyse bir sene olacak. Bu sebeple eğer şansınız varsa değiştirin dedim. AK680'i de kullanırsınız fakat 2 tuşta çift basma oldu switch değiştirdim ayrıyeten tuşları silinmeye başladı. Aklınızda bulunsun bu sorunları.
XantiGrAD dedi: Ben ajazz ak680 aldım. Zaten akko vs ajazz gibi markalardan klavye almak istiyordum. Genişletmek için tıkla... Bende AK680 kullanıyorum neredeyse bir sene olacak. Bu sebeple eğer şansınız varsa değiştirin dedim. AK680'i de kullanırsınız fakat 2 tuşta çift basma oldu switch değiştirdim ayrıyeten tuşları silinmeye başladı. Aklınızda bulunsun bu sorunları.