1000 TL'ye Anakart, İşlemci, Ekran Kartı Tavsiyesi

i3 işlemci ile bile 1200 tl tuttu, Şimdi ramlerin ddr3 olduğu için ddr3 sistem topladım ama, ram alırım dersen ddr4 topla. 8 gb ram 120 tl falan.
i3 4150 işlemci 390
MSİ B85m gaming matx anakart 330
MSİ gtx 750 ti ekran kartı 470
toplam 1200 tl yapıyo. AMD işlemciler hakkında bilgim yok onlarla toplarsan daha ucuz bir işlemci ve anakart bulursun büyük ihtimal.

benim durumum da seninki gibi, bende 1000-1500tl arası sistem kurucam. kasa ve psu mevcut. ancak Ram'leri yeni almanda fayda var.
* işlemci- AMD A10-7870 ( Ekran kartı kullanmana gerek yok)
* Ana Kart MSI A68HM-E33 V2
* Bellek - KingstonHyperX 2400gHZ 2X4GB
* Kasa-Aerocool GT Black Edition
istersen bu bileşenleri bi incele

* Bellek - KingstonHyperX 2400gHZ
toplam 800 TL yapıyor. en önemlisi ekran kartı için bütçe ayırmana gerek yok. Anakartta ekran kartı yuvası mevcut dilersen 1-2 sene sonra bir ekran kartı alıp takabilirsin. Technopatda anakartın ve işlemcinin incelemesi var, ordan bi göz gezdir. benim hoşuma gitti

benim durumum da seninki gibi, bende 1000-1500tl arası sistem kurucam. kasa ve psu mevcut. ancak Ram'leri yeni almanda fayda var.
* Bellek - KingstonHyperX 2400gHZ 2X4GB
* Kasa-Aerocool GT Black Edition
istersen bu bileşenleri bi incele

* Bellek - KingstonHyperX 2400gHZ
toplam 800 TL yapıyor. en önemlisi ekran kartı için bütçe ayırmana gerek yok. Anakartta ekran kartı yuvası mevcut dilersen 1-2 sene sonra bir ekran kartı alıp takabilirsin. Technopatda anakartın ve işlemcinin incelemesi var, ordan bi göz gezdir. benim hoşuma gitti
Adam elimde DDR3 ram var diyo zaten. Sen niye tekrardan ram öneriyorsunki? Bahsettiğin A68HM anakart ddr3 ram destekliyor zaten.

Arkadaşlar APU düşünmüyorum A10-5800k kullanıyordum ama bir süre sonra aşırı ısınma yapıyor ve kapanma sorunu oluşuyor(stok fanda) bir daha bulaşmayı düşünmüyorum.

-İntel Core İ3-6100
-MSİ GTX 750Tİ
-MSI H110M PRO-VD

Nasıl olur anakarttan kıstım ancak zaten 2 ram yuvası falan yeterli bana.
Skylake işlemci daha mantıklı diye düşündüm.
Anakart DDR4 ama DDR3'te çalıştırır sanırım.(Çalışmıyorumuş)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı