1000 TL'ye Android Telefon Tavsiyesi

Lana Del Rey

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir, Bayraklı
Daha fazla  
Meslek
Oto Yedek Parça
Arkadaşlar merhaba. Yine kararımdan döndüm ve çitayı yükselttim biraz. Bu sefer 1000 liraya kadar bir cihaz bakıyorum. 1001 TL olsa alamam, dediğim gibi maksimum 1000TL. Cihazda çok fazla oyun oynayıp, kulaklıkla haddinden fazla müzik dinleyeceğim bu yüzden kulaklık performansı mükemmel olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone diyecektim fakat haddinden fazla müzik ve oyun olduğundan vazgeçtim. :D Android olarak seçeneklere biraz baktığımda www.vatanbilgisayar.com: LG G3 STYLUS BEYAZ AKILLI TELEFON - , Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com: SONY XPERIA M2 AQUA AKILLI TELEFON (SİYAH) - Vatan Bilgisayar ve www.vatanbilgisayar.com: LG 723 G3 BEAT 32 GB AKILLI TELEFON GOLD - Vatan Bilgisayar var. Bunlardan inceleme yapıp, hoşunuza giden ve işinize gelen bir telefonu seçebilirsiniz.

Babamda M2 var , evet kabullenmek gerekir ki cihazın ses performansı sony kulaklık ile inkar edilemeyecek kadar güzel. Fakat Snapdragon 400 yongaseti ve 540P ekrani hiç cezbedici değil , hem de 800-900 gibi bir fiyata hiç değil.

Babamda M2 var , evet kabullenmek gerekir ki cihazın ses performansı sony kulaklık ile inkar edilemeyecek kadar güzel. Fakat Snapdragon 400 yongaseti ve 540P ekrani hiç cezbedici değil , hem de 800-900 gibi bir fiyata hiç değil.

Diğerleri hakkında fikriniz nedir ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı