1000 TL'ye APU sistem toplama

KaanGuclu1907

Hectopat
Gençler konuda da dediğim gibi 900 TL bütçem var kardeşimi ikna edip bayram paralarıyla ikimize GTA 5'i low ayarlarda oynatabilen güzel bir apu sistem kafamda var Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende topluyorum

AMD A10 7860K alabilirsin RAM Kingston HyperX Fury seç harddisk ikinci ele çok temiz bulabilirsin ama görmeden alma anakart MSI A68HM-E33 V2 seçebilirsin ben 800₺'ye yaptım

Bende topluyorum

AMD A10 7860K alabilirsin RAM Kingston HyperX Fury seç harddisk ikinci ele çok temiz bulabilirsin ama görmeden alma anakart MSI A68HM-E33 V2 seçebilirsin ben 800₺'ye yaptım

kardeşim aynı sistemi bende toplamayı düşünüyorum, Kingston yerine Gskill 2400 mhz cok mu fark ettirir ?

kardeşim aynı sistemi bende toplamayı düşünüyorum, Kingston yerine Gskill 2400 mhz cok mu fark ettirir ?
Anakart modeli yollarsan seninkini bir bakayım 5dk'de geri dönerim sana

RAM hızları ve bellekleri APU sistemlerde önemlidir çünkü ekran kartının belleği yok RAM'den kullanır bu yüzden mhz önemlidir ama istersen gskill alma çünkü çabuk bozulabiliyor benim gönderdiğim linkede bak ondan 2 tanese alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…