%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.
Hocam bu ürünün izole whey olanını aldım çileklisini kullanmıştım fakat agzıma agır metal tadı geliyordu resmen. Sizde böyle bir şey olmadı mı? Midem hafif hafif kalkıyordu bende cope atmamak ıcın baska proteın tozuyla karıstırdım oyle ıcebıldım ancak.
Hocam bu ürünün izole whey olanını aldım çileklisini kullanmıştım fakat agzıma agır metal tadı geliyordu resmen. Sizde böyle bir şey olmadı mı? Midem hafif hafif kalkıyordu ben de cope atmamak ıcın baska proteın tozuyla karıstırdım oyle ıcebıldım ancak.
Supplementler çikolata+Hindistan cevizi aromalısını öneririm. Baklava içiyorum şu ara baklavaya benzemiyor tadı kötü değil ama baklava ile alakası yok. Mocha'lısı da bayağı güzeldi ama yeni İngiltere üretimi Mocha'lı olanı denemedim eski üretim mochalı içmiştim bayağı iyiydi.
Supplementler çikolata+Hindistan cevizi aromalısını öneririm. Baklava içiyorum şu ara baklavaya benzemiyor tadı kötü değil ama baklava ile alakası yok. Mocha'lısı da bayağı güzeldi ama yeni İngiltere üretimi Mocha'lı olanı denemedim eski üretim mochalı içmiştim bayağı iyiydi.