M mustafa.dgt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 223 10 Ağustos 2022 #11 Kratosmanos dedi: Çoktan kastınız ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... Normal kargolar 2-3 günde gelirken bu kargo yaklaşık 1 aya yakın sürdü gelmesi. Galiba sipariş geldikçe üretiliyor o yüzden diye biliyorum.
Kratosmanos dedi: Çoktan kastınız ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... Normal kargolar 2-3 günde gelirken bu kargo yaklaşık 1 aya yakın sürdü gelmesi. Galiba sipariş geldikçe üretiliyor o yüzden diye biliyorum.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 10 Ağustos 2022 #12 mustafa.dgt dedi: Normal kargolar 2-3 günde gelirken bu kargo yaklaşık 1 aya yakın sürdü gelmesi. Galiba sipariş geldikçe üretiliyor o yüzden diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay fazlaymış ağabeyim 1 hafta içerisinde kargoların geldiğini söylemişti.
mustafa.dgt dedi: Normal kargolar 2-3 günde gelirken bu kargo yaklaşık 1 aya yakın sürdü gelmesi. Galiba sipariş geldikçe üretiliyor o yüzden diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay fazlaymış ağabeyim 1 hafta içerisinde kargoların geldiğini söylemişti.
M mustafa.dgt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 223 10 Ağustos 2022 #13 Kratosmanos dedi: 1 ay fazlaymış ağabeyim 1 hafta içerisinde kargoların geldiğini söylemişti. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyormuşum 12 günde gelmiş benimkide
Kratosmanos dedi: 1 ay fazlaymış ağabeyim 1 hafta içerisinde kargoların geldiğini söylemişti. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyormuşum 12 günde gelmiş benimkide
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 10 Ağustos 2022 #14 Teşekkür ediyorum herkese. Yorumlarınıza hala açığım HawkChair V5 alacağız bir değişiklik olmazsa. Exvega diye bir markayla karşılaştım acaba nasıl şu an kullanan ya da bir bilgisi olan var mı acaba? Son düzenleme: 10 Ağustos 2022
Teşekkür ediyorum herkese. Yorumlarınıza hala açığım HawkChair V5 alacağız bir değişiklik olmazsa. Exvega diye bir markayla karşılaştım acaba nasıl şu an kullanan ya da bir bilgisi olan var mı acaba?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 10 Ağustos 2022 #15 Kratosmanos dedi: Teşekkür ediyorum herkese. Yorumlarınıza hala açığım HawkChair V5 alacağız bir değişiklik olmazsa. Exvega diye bir markayla karşılaştım acaba nasıl şu an kullanan ya da bir bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hawk daha iyidir.
Kratosmanos dedi: Teşekkür ediyorum herkese. Yorumlarınıza hala açığım HawkChair V5 alacağız bir değişiklik olmazsa. Exvega diye bir markayla karşılaştım acaba nasıl şu an kullanan ya da bir bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hawk daha iyidir.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 10 Ağustos 2022 #16 theumtkyd dedi: Hawk daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Exvega da kaliteli duruyor ve iyi geri dönüşlere sahip farklı bir konu açacağım kullanan arkadaşların fikirlerini alayım.
theumtkyd dedi: Hawk daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Exvega da kaliteli duruyor ve iyi geri dönüşlere sahip farklı bir konu açacağım kullanan arkadaşların fikirlerini alayım.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 10 Ağustos 2022 #17 Kratosmanos dedi: Exvega da kaliteli duruyor ve iyi geri dönüşlere sahip farklı bir konu açacağım kullanan arkadaşların fikirlerini alayım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ancak bana sorarsanız hawk.
Kratosmanos dedi: Exvega da kaliteli duruyor ve iyi geri dönüşlere sahip farklı bir konu açacağım kullanan arkadaşların fikirlerini alayım. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ancak bana sorarsanız hawk.