1000 TL'ye blue Switch klavye önerisi

Bütçe
1000

İCK1777777

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller arkadaşlar. 1K civarı önerebileceğiniz klavye önerilerine açığım. Blue Switch istiyorum öncelik olarak %60 olması ve mümkünse beyaz olması tercihimdir fakat klavye güzelse göz ardı edebilirim. Şu anlık düşündüğüm klavyeler Gamepower Saber-T60-XPG Summoner mini. Sizce hangisini almalıyım? Önerilerinize açığım.

Hocam çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir?

Hocam açıkçası eger cidden güzel dediğiniz bir klavye ise 1.3 k ya zorlayabilirim.

Hocam çıkabileceğiniz maksimum bütçe nedir?

Hocam bir de şunu soracaktım normalde dediğim gibi blue Switch arıyorum ama 1.2K bandında garantili Apex 3 TKL alınır mı? arkadaşımda var tabii bir blue Switch değil ama güven veriyor ne dersiniz?

1300TL'ye çıkabilirseniz Kemove K61 öneririm. 3 modlu(2.4g/bluetooth/kablolu) bir klavye. Pre-lubed Gateron G Pro switchler ile geliyor. Klavye zaten 3-5pin hot-swappable bir klavye. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi klavye diyebilirim kendi açımdan.

1300TL'ye çıkabilirseniz Kemove K61 öneririm. 3 modlu(2.4g/bluetooth/kablolu) bir klavye. Pre-lubed Gateron G PRO Switch'ler ile geliyor. Klavye zaten 3-5pin hot-swappable bir klavye. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi klavye diyebilirim kendi açımdan.

Anladım hocam teşekkürler aslında oyunlarda kullanacağım ve açıkçası blue Switch dışında aşırı kalite aramıyorum mesela Summoner mini veya T60 ile bunu yan yana getirirsem göze batacak kadar fazla fark olur mu? Bir de Amazon'dan hiç ithal bir ürün getirttirmedim ayrıca oradan da bir kuşku var bende.

Summoner mini veya T60 ile bunu yan yana getirirsem göze batacak kadar fazla fark olur mu?
Tabiki de fark olur hocam. 3 modlu ve Gateron G Pro switchler ile geliyor. 1300TL'ye böyle bir klaye alabilmek nimet gerçekten. Summoner mini ve K61'i karşılaştırabilirsiniz. K61 galip gelir fakat T60 ile karşılaştırmanızı anlayamadım. Kısacası K61 fiyatının hakkını veren bir klavye.

Bir de Amazon'dan hiç ithal bir ürün getirttirmedim ayrıca oradan da bir kuşku var bende.
Sıkıntı çıkartmaz hocam kuşkunuz olmasın. Tek derdi kargo süresi. En az 6 gün sürebilir. Fakat buna değecek emin olabilirsiniz.

Tabii ki de fark olur hocam. 3 modlu ve Gateron G PRO Switch'ler ile geliyor. 1300TL'ye böyle bir klaye alabilmek nimet gerçekten. Summoner mini ve K61'i karşılaştırabilirsiniz. K61 galip gelir fakat T60 ile karşılaştırmanızı anlayamadım. Kısacası K61 fiyatının hakkını veren bir klavye.

Hocam ikisi de yüzde 60 ikisi de outeomu bir de fiyat farkı yakın olunca t60 ve summoner miniyi kıyasladım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı