Tabii ki de fark olur hocam. 3 modlu ve Gateron G PRO Switch'ler ile geliyor. 1300TL'ye böyle bir klaye alabilmek nimet gerçekten. Summoner mini ve K61'i karşılaştırabilirsiniz. K61 galip gelir fakat T60 ile karşılaştırmanızı anlayamadım. Kısacası K61 fiyatının hakkını veren bir klavye.
Sıkıntı çıkartmaz hocam kuşkunuz olmasın. Tek derdi kargo süresi. En az 6 gün sürebilir. Fakat buna değecek emin olabilirsiniz.
Hocam Amazon konusunda cahilim biraz kusura bakmayın 250 TL civarı ithalat ücreti görünüyor Amazon Prime alıp direk satın alırsam 1.120 TL fiyatı ile mi geliyodu
Hocam Amazon konusunda cahilim biraz kusura bakmayın 250 TL civarı ithalat ücreti görünüyor Amazon Prime alıp direk satın alırsam 1.120 TL fiyatı ile mi geliyodu
Hayır hocam. Ürün+ithalat ücreti toplam 1360TL. Ücretsiz prime alıp sipariş verirseniz kargolama ücreti çıkmıyor ve siz 1360TL'ye klavyeyi almış oluyorsunuz.
Hocam 1300TL'yi gözden çıkardıysanız aradaki fiyat farkına tabiki de değecektir. Ama bütçem kısıtlı, çok harcamak istemiyorum derseniz sizin bileceğiniz iş.
Hocam 1300TL'yi gözden çıkardıysanız aradaki fiyat farkına tabii ki de değecektir. Ama bütçem kısıtlı, çok harcamak istemiyorum derseniz sizin bileceğiniz iş.
Anladım hocam sağ olun çok özür dileyerek son bir soru sormak istiyorum konu açmak istemedim şu an buradasınız diye size sorayım dedim Wireless mouse bakiyorum adaylarda Razer deathradder v2X HyperSpeed ve Rival 3 Wireless var eğer bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz öneriye de açığım teşekkürler.
Hocam V2 Hyperspeed alınmaz onu söyleyebilirim. Rival 3 wireless galiba öneriliyordu fakat emin değilim. Bu ay çoktan 2 tane öneri konusu kotanızı doldurduysanız "Rival 3 Wireless alınır mı?" diye konu açabilirsiniz. Önceki konulara da göz gezdirebilirsiniz.
Hocam V2 HyperSpeed alınmaz onu söyleyebilirim. Rival 3 Wireless galiba öneriliyordu fakat emin değilim. Bu ay çoktan 2 tane öneri konusu kotanızı doldurduysanız "Rival 3 Wireless alınır mı?" diye konu açabilirsiniz. Önceki konulara da göz gezdirebilirsiniz.