1000 TL'ye blue switch klavye önerisi

Bütçe
1000

donedope

Femtopat
Daha fazla  
Benim bütçem 800-1000 TL arası. Buna uygun fiyat performans klavye öneriniz nedir?

Benim bütçem 800-1000 TL arası. Buna uygun fiyat performans klavye öneriniz nedir?
hocam eğer acil lazım değilse ali de şuanda çok büyük indirimler var ihtiyacım olmamasına rağmen iki farklı klavye aldım bir yemek parası ürün 190 tl vergi ile 299 geliyor usd seçerseniz tl seçerseniz 330tl fln oluyor ve kaliteli marka şuanki klavyem aynı marka çok memnum bir şekilde kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer fiyatı yüksek çıkar ise yeni hesap açın
E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7

eğer kırmızı isteriniz oda indirimde E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7

TEŞEKKÜR EDERİM SİPARİŞ VERDİM ÇOK SAĞOL..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…