D donedope Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Benim bütçem 800-1000 TL arası. Buna uygun fiyat performans klavye öneriniz nedir?
Tuna1283 Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 447 11 Temmuz 2024 #2 donedope dedi: Benim bütçem 800-1000 TL arası. Buna uygun fiyat performans klavye öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... hocam eğer acil lazım değilse ali de şuanda çok büyük indirimler var ihtiyacım olmamasına rağmen iki farklı klavye aldım bir yemek parası ürün 190 tl vergi ile 299 geliyor usd seçerseniz tl seçerseniz 330tl fln oluyor ve kaliteli marka şuanki klavyem aynı marka çok memnum bir şekilde kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer fiyatı yüksek çıkar ise yeni hesap açın E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7 Tuna1283 dedi: hocam eğer acil lazım değilse ali de şuanda çok büyük indirimler var ihtiyacım olmamasına rağmen iki farklı klavye aldım bir yemek parası ürün 190 tl vergi ile 299 geliyor usd seçerseniz tl seçerseniz 330tl fln oluyor ve kaliteli marka şuanki klavyem aynı marka çok memnum bir şekilde kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer fiyatı yüksek çıkar ise yeni hesap açın E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... eğer kırmızı isteriniz oda indirimde E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7
donedope dedi: Benim bütçem 800-1000 TL arası. Buna uygun fiyat performans klavye öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... hocam eğer acil lazım değilse ali de şuanda çok büyük indirimler var ihtiyacım olmamasına rağmen iki farklı klavye aldım bir yemek parası ürün 190 tl vergi ile 299 geliyor usd seçerseniz tl seçerseniz 330tl fln oluyor ve kaliteli marka şuanki klavyem aynı marka çok memnum bir şekilde kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer fiyatı yüksek çıkar ise yeni hesap açın E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7 Tuna1283 dedi: hocam eğer acil lazım değilse ali de şuanda çok büyük indirimler var ihtiyacım olmamasına rağmen iki farklı klavye aldım bir yemek parası ürün 190 tl vergi ile 299 geliyor usd seçerseniz tl seçerseniz 330tl fln oluyor ve kaliteli marka şuanki klavyem aynı marka çok memnum bir şekilde kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer fiyatı yüksek çıkar ise yeni hesap açın E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... eğer kırmızı isteriniz oda indirimde E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7
D donedope Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Tuna1283 dedi: hocam eğer acil lazım değilse ali de şuanda çok büyük indirimler var ihtiyacım olmamasına rağmen iki farklı klavye aldım bir yemek parası ürün 190 tl vergi ile 299 geliyor usd seçerseniz tl seçerseniz 330tl fln oluyor ve kaliteli marka şuanki klavyem aynı marka çok memnum bir şekilde kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer fiyatı yüksek çıkar ise yeni hesap açın E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7 eğer kırmızı isteriniz oda indirimde E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... TEŞEKKÜR EDERİM SİPARİŞ VERDİM ÇOK SAĞOL..
Tuna1283 dedi: hocam eğer acil lazım değilse ali de şuanda çok büyük indirimler var ihtiyacım olmamasına rağmen iki farklı klavye aldım bir yemek parası ürün 190 tl vergi ile 299 geliyor usd seçerseniz tl seçerseniz 330tl fln oluyor ve kaliteli marka şuanki klavyem aynı marka çok memnum bir şekilde kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz eğer fiyatı yüksek çıkar ise yeni hesap açın E-YOOSO Z87 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı mavi anahtarı monokrom LED aydınlatmalı 87 anahtar bilgisayar Laptop için Gamer - AliExpress 7 eğer kırmızı isteriniz oda indirimde E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... TEŞEKKÜR EDERİM SİPARİŞ VERDİM ÇOK SAĞOL..
Tuna1283 Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 447 11 Temmuz 2024 #4 donedope dedi: TEŞEKKÜR EDERİM SİPARİŞ VERDİM ÇOK SAĞOL.. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın hangi modeli aldınız birde usd olarak ödediniz mi amacımız en ucuza getirmek
donedope dedi: TEŞEKKÜR EDERİM SİPARİŞ VERDİM ÇOK SAĞOL.. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın hangi modeli aldınız birde usd olarak ödediniz mi amacımız en ucuza getirmek
D donedope Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 Tuna1283 dedi: Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın hangi modeli aldınız birde usd olarak ödediniz mi amacımız en ucuza getirmek Genişletmek için tıkla... tl olarak ödedim 323 tl gibi bir fiyata denk geldi
Tuna1283 dedi: Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın hangi modeli aldınız birde usd olarak ödediniz mi amacımız en ucuza getirmek Genişletmek için tıkla... tl olarak ödedim 323 tl gibi bir fiyata denk geldi
Tuna1283 Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 447 11 Temmuz 2024 #6 donedope dedi: tl olarak ödedim 323 tl gibi bir fiyata denk geldi Genişletmek için tıkla... 25 tl pahalıya gelmiş ama yinede ucuz şuanda en tandik klavye bile bundan daha pahalı
donedope dedi: tl olarak ödedim 323 tl gibi bir fiyata denk geldi Genişletmek için tıkla... 25 tl pahalıya gelmiş ama yinede ucuz şuanda en tandik klavye bile bundan daha pahalı