1000 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

Efekan Cesur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu konuda pek bilgim yok. Maksimum limitim 1000 TL bu fiyata göre en iyi Bluetooth kulaklıklar nelerdir? Şimdiden sağ olun.

@Efekan Cesur Kulağına bağlı bir durum, ben yaşamadım. O fiyatta bundan başka alternatif yok. Kulak üstü istersen QCY H3'e bak.

ANC çok fark yaratıyor mu? Ve onun haricinde aralarında bariz bir farkları var mı R50i ile.

Marka ve malzeme kalitesi farkı var. ANC eh biraz fark yaratıyor ama olması hiç olmamasından iyidir. Garanti konusunda bilgim yok.

Marka ve malzeme kalitesi farkı var. ANC eh biraz fark yaratıyor ama olması hiç olmamasından iyidir. Garanti konusunda bilgim yok.

Hocam ANC tam olarak ne işimize yarıyor ve fiyatlarına baktığımda R50i 830 TL T13 700 TL siz hangisini tavsiye edersiniz.

Hocam ANC tam olarak ne işimize yarıyor ve fiyatlarına baktığımda R50i 830 TL T13 700 TL siz hangisini tavsiye edersiniz.

ANC gürültü engelleme olarak geçer, dışarıdaki gürültüleri önler. Ucuz olanı alırdım hocam. İsterseniz Enes özenin inceleme videosuna bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…