Merhaba arkadaşlar, ben 1000 TL' ye bir PC topladım, her şey dahil olması lazım. Ben bunu topladım, yaza SSD takviyesi, ekran kartı takarım. Diğer yaza i7 düşünürüm. Parçalar uyumlu mu soket falan? Bir de bu işlemciyle neleri oynayabilirim?
Seçtiğin işlemci ve anakart uyumlu değil, ayrıca güç kaynağı da ekran kartını kaldıracak düzeyde değil. Tavsiyem şu anda bir şey alma, o parayı biriktir yaza daha düzgün bir şey alırsın eğer bütçeyi 1500' e çıkarırsan daha sağlam şeyler ayarlanabilir. Bu işlemci ile Maks. Mount&Blade oynarsın gibi geliyor bana.
Kusura bakmayın, uyumluluğu nasıl karıştırdım bir de RAM'İ 8 yapmışım. Ben bu sistemden vazgeçtim zaten, yaza kadar oyun oynamıyacam. Yazın yeni sisteme SSD ve ekran kartı alırım. Blue serisini seçtim. G3258 olabilir, haklısın ama babam Aksaray içi olsun diyor, başka bir şey demiyor. Zaten yaza kadar Office programlarını kullanacağım.
1000 TL'ye APU tavisye edebilirim. İlerde de R7 300 serisinden iyi bir ekran kartı ile tamamlanabilir. (AMD bir devrim yapmazsa muhtemelen güç kaynağının da değişmesi gerekecekir.)