1000 TL'ye Claw grip için mouse tavsiyesi

Bütçe
1000

siyahkapln16

Megapat
Daha fazla  
Mouse fiyatlarının uçup gitmesinden dolayı 1000 TL'den fazlayı gözümden çıkarmak istemiyorum ama çok uçmadan olacak şekilde önerilerinize açığım. şu anki kullandığım fare G300s bir sıkıntım yok ama yeni aldığım farenin bu kadar küçük olmasını istemiyorum büyük mouse tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.

Mouse fiyatlarının uçup gitmesinden dolayı 1000 TL'den fazlayı gözümden çıkarmak istemiyorum ama çok uçmadan olacak şekilde önerilerinize açığım. Şu anki kullandığım fare G300s bir sıkıntım yok ama yeni aldığım farenin bu kadar küçük olmasını istemiyorum büyük mouse tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe çıkarsa VXE R1 SE+ bakabilirsin.
VXE R1 Wireless Mouse

Mouse fiyatlarının uçup gitmesinden dolayı 1000 TL'den fazlayı gözümden çıkarmak istemiyorum ama çok uçmadan olacak şekilde önerilerinize açığım. Şu anki kullandığım fare G300s bir sıkıntım yok ama yeni aldığım farenin bu kadar küçük olmasını istemiyorum büyük mouse tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe yükseltmene gerek yok, Parolapara ile R1 SE+ yı 1050 TL'ye alabilirsin.

Günde 6 7 saat kullanımda 11 gün gidiyor bende, 2 ayda 2 kere şarja taktığım da oldu. Ama uzun diyebilirim.
Aktif olarak kullanıyor musunuz? Memnun musunuz ona göre alacağım şuan. Sağlam ve pilli olmaması tercihim yazılım işleri için kullanıyorum oyun mousem ayrı normalde kullandığım fare güzel ve alıştığım fare fakat pilli olduğu için bıktım.

Aktif olarak kullanıyor musunuz? Memnun musunuz ona göre alacağım şu an. Sağlam ve pilli olmaması tercihim yazılım işleri için kullanıyorum oyun farem ayrı normalde kullandığım fare güzel ve alıştığım fare fakat pilli olduğu için bıktım.

Kullanıyorum aktif olarak, hala memnunum sorunsuz. Şarjı da seni çok iyi idare edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı