1000 TL'ye en iyi akıllı saat

Bu fiyata bundan iyi akıllı saat bulamazsın. Ayrıca saatin kendine özel SIM kart girişi var, bu da demek oluyor ki hiçbir şeye bağlamadan kullanabilirsin. Saatin özellikleri benim telefondan daha iyi. 3GB RAM- 32GB hafıza.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu fiyata bundan iyi akıllı saat bulamazsın. Ayrıca saatin kendine özel SIM kart girişi var, bu da demek oluyor ki hiçbir şeye bağlamadan kullanabilirsin. Saatin özellikleri benim telefondan daha iyi. 3GB RAM- 32GB hafıza.
hocam bu saat aşırı büyük değil mi kolda çok kaba duruyor sanki

Pardon ama sim girişi olan "herhangi" bir cihazdan ek vergi alıyorlar. Telefon ve saat aynı kategoride.

Pardon ama sim girişi olan "herhangi" bir cihazdan ek vergi alıyorlar. Telefon ve saat aynı kategoride.
Saat zaten 800TL. Arkadaş maksimum 1200TL demiş. İMEİ konusuna gelecek olursak İMEİ fiyatını tam bilmiyorum saatin ancak çoğu saatte İMEİ dosya yoluyla atılabiliyor, bunda varmıdır bilmem. SIM kartlı bir alternatif sunmak istedim arkadaşa, SIM kartlı kullanmayacaksa almasın zaten. Ancak saatin teknik özellikleri fiyatına göre çok iyi. Fiziksel olarak da biraz kalın, okadar.
hocam bu saat aşırı büyük değil mi kolda çok kaba duruyor sanki
Evet gerçekten kalın ve kaba bir saat, çok az kötü yanı var bu da onların en büyüğü. Tercih size kalmış, saatin dış tasarımını ben açıkçası beğenmedim ama teknik özellikleri çok iyi. Dediğim gibi, tercih size kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı