1000 TL'ye en iyi telefon

En iyi telefonu garanti ben önereceğim. Xiaomi mi4 850 TL. Özelliklerini sen araştır. Aklını kaybedersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung alma kesinlikle, s3 kulanıyorum bunun öncesinde grand ve young modellerini de kullandım çok fazla kasıyor.

Samsung Galaxy Grand 2. Kendim kullanıyorum ve çok memnunum. Ekran büyüklüğü Note 3'e göre çok az farkla küçük ama fiyatına göre çok büyük bir ekranı var almanı tavsiye ederim. Samsung G7100 Galaxy Grand 2 Fiyatı | Hepsiburada

Grand 2 çok büyük, galaxy s4 ile Iphone 4s arasında kaldım.

Telefonu ben kullanmayacağım zaten anneme hediye alacağız. Pek fazla oyun oynamaz diye tahmin ediyorum ama facebook, youtube ve internet gibi şeylere girer.

Telefonu ben kullanmayacağım zaten anneme hediye alacağız. Pek fazla oyun oynamaz diye tahmin ediyorum ama facebook, youtube ve internet gibi şeylere girer.
O zaman bu fiyata göre S4 alınır. Zaten Grand 2 ile fazla farkı yok. Ekranı daha küçük ve ram vb. özellikleri çok az farklı.

Sony Xperia M2'ye bak.

Asus zenfone serisi var. Onları tavsiye eder misiniz? S4 mini'den daha iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…