1000 TL'ye fare önerisi

whatasigma

Femtopat
Hocam hepinize iyi bayramlar, 1000TL bütçem var, hangi fareyi önerirsiniz? Çok fazla rekabetçi oyun oynuyorum, hafiflik ve sensörü iyi olan bir fare önerir misiniz? Glorius model D kablolu olan modelini düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Hocam hepinize iyi bayramlar, 1000TL bütçem var, hangi fareyi önerirsiniz? Çok fazla rekabetçi oyun oynuyorum, hafiflik ve sensörü iyi olan bir fare önerir misiniz? Glorius model D kablolu olan modelini düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Güzel mouse bence.

Temu'dan AJAZZ159 Pro alınıyordu o fiyatlara hala devam ediyorsa ona bir bakın.

Redragon M808-N Storm Lightweight Gaming Mouse, Ultralight Honeycomb Shell - 12,400 DPI Optical Sensor - 7 Programmable Buttons - Precise Registration - Super-Lite Cable - Black 800TL 200 TL de bir et döner yiyin.

@miçobaba noldu hocam :D

Son düzenleme:

Bakalım döner yiyebilirsek eyvallah :)

Hocam üstüne biraz daha ekleyip glorius model D kablolu alsam daha mantıklı olmaz mı sensörleri daha iyi sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı