1000 TL'ye fare önerisi

Bütçe
1000 TL

Ezelalper

Hectopat
Yer
Bozüyük, Bilecik
Selamlar,

Yaklaşık 4 yıldır ASUS ROG Gladius II Core model fare kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama birkaç ay önce sinirle fareye vurduğum için scroll (tekerlek) tuşu bozuldu. O günden beri makro tuşlarını aşağı-yukarı tuşları olarak atadım fakat artık baş parmağım bu tuşlara basmaktan ağrımaya başladı.

Amazon'da Razer DeathAdder Essential modelini 730 TL'ye görünce almak istedim ama forumlardaki olumsuz yorumları okuyunca tereddüt ettim.

Alternatif olarak SteelSeries Rival 3'e baktım fakat artık eski bir model olduğu ve orta boyutlu olduğu söyleniyor. Elim uzun (21 cm) olduğu için büyük boyutlu bir fare arıyorum.

Rekabetçi oyunlarla ilgilenmiyorum. Fareyi daha çok hikaye tabanlı oyunlar ve günlük internet kullanımı için kullanacağım.

Bütçem en fazla 1000 TL. ASUS, Corsair, SteelSeries, Razer'ya da Logitech gibi güvenilir markalardan öneri verirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

Arkadaşlar, sizce Razer DeathAdder Essential 730 TL’ye alınır mı? Diğer sitelerde genelde 1000 TL civarında ama Amazon’da 730’a düşmüş. Fiyat baya uygun geldi ama bu fiyata değer mi, yoksa pek iyi bir fare değil mi?

Bir de Rival 3’ü Amazon’da stoğu varken 800 küsür TL’ye görmüştüm diye hatırlıyorum. Şimdi o da 1000 civarına çıkmış. Acaba DeathAdder almak yerine Rival 3’ün tekrar stoğa girmesini mi beklesem? Kararsız kaldım.

Selamlar,

Amazon’un verdiği kuponla birlikte Razer DeathAdder Essential’ı 630 TL’ye aldım. İnternette scroll tuşuyla ilgili kronik sorunlar yaşandığını okudum ama fiyatı oldukça uygundu. Zaten artık rekabetçi oyunlar oynamadığım için çok da dert etmedim. Günlük kullanımda sorunsuz çalışması benim için yeterli. Üstelik farenin 2 yıl garantisi var; bir sorun çıkarsa garantiye gönderirim diye düşünüyorum.

Klavye de almam gerektiği için bütçemi bu fareye göre ayarladım. Başta Logitech G305 almayı düşünüyordum ama en uygun haliyle bile fiyatı 1400 TL civarında. Bu modeli 630 TL’ye alınca fiyat/performans açısından çok mantıklı geldi.

Vakit ayırıp öneride bulunan herkese de teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı