İyi günler herkese. Kilo alamıyorum evdeki besinler yetmiyor bende takviye yapmak istiyorum. Gainer alacağım 1K bütçe var onerebilir misiniz? Çilekli olursa bence daha güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Trendyol yorumlarına bakılarak ürün alınmaz, yorumlardaki primatlar ürün elime hızlıca geçti gibi saçma sapan yorumlar yazıp duruyor. Mysupplement Bigjoy'un yan markası hammaddeyi zamanında volac gibi büyük bir firmadan alıyorlardı şu an Polonya'lı bir üreticiden alıyorlar, bu bütçede mysupplementten iyisi yok.
Trendyol yorumlarına bakılarak ürün alınmaz, yorumlardaki primatlar ürün elime hızlıca geçti gibi saçma sapan yorumlar yazıp duruyor. Mysupplement Bigjoy'un yan markası hammaddeyi zamanında volac gibi büyük bir firmadan alıyorlardı şu an Polonya'lı bir üreticiden alıyorlar, bu bütçede mysupplementten iyisi yok.
Gainer kullanmak yerine blender yardımıyla kendi shake'ini hazırla. Gainerlar çoğunlukla ucuz protein ve maltodekstrinden ibaret. Sindirim sorunları için birebir.
Gainer kullanmak yerine Blender yardımıyla kendi Shake'ini hazırla. Gainerlar çoğunlukla ucuz protein ve maltodekstrinden ibaret. Sindirim sorunları için birebir.