umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr (Link üstte) Bu bütçe için en temizi.
8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr (Link üstte) Bu bütçe için en temizi.
Yusufh4n Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #12 Darsiere dedi: MSI Force GC20 V2 white. Çok bilgi sahibi değilim ama incelenebilir, az bir şey bütçeyi aşıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bütçe koymaya çalışırım hocam güzel öneri ama şu anlık önceliğim biraz daha düşük fiyat. umutxdd dedi: 8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr (Link üstte) Bu bütçe için en temizi. Genişletmek için tıkla... Kulladınız mı hocam çünkü daha önce hiç duymadım bu markayı.
Darsiere dedi: MSI Force GC20 V2 white. Çok bilgi sahibi değilim ama incelenebilir, az bir şey bütçeyi aşıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bütçe koymaya çalışırım hocam güzel öneri ama şu anlık önceliğim biraz daha düşük fiyat. umutxdd dedi: 8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol 8bitdo Ultimate C Kablolu USB Yeşil Kontrol Cihazı, Windows, Android ve Raspberry Pi ile Uyumlu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr (Link üstte) Bu bütçe için en temizi. Genişletmek için tıkla... Kulladınız mı hocam çünkü daha önce hiç duymadım bu markayı.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #13 Yusufh4n dedi: Kulladınız mı hocam çünkü daha önce hiç duymadım bu markayı. Genişletmek için tıkla... Kablosuz hâlini kullanıyorum, gayet güzel. Sorun varsa sorabilirsin.
Yusufh4n dedi: Kulladınız mı hocam çünkü daha önce hiç duymadım bu markayı. Genişletmek için tıkla... Kablosuz hâlini kullanıyorum, gayet güzel. Sorun varsa sorabilirsin.
JbonesJ Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 201 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #14 Yusufh4n dedi: Çakma taraftarı değilim hocaXbox 9. nesil kol alın Genişletmek için tıkla... Yusufh4n dedi: Biraz daha bütçe koymaya çalışırım hocam güzel öneri ama şu anlık önceliğim biraz daha düşük fiyat. Kulladınız mı hocam çünkü daha önce hiç duymadım bu markayı. Genişletmek için tıkla... En iyisi bir tane 9. nesil Xbox kolu alın hiçbirine iyi bakmiyorsaniz.
Yusufh4n dedi: Çakma taraftarı değilim hocaXbox 9. nesil kol alın Genişletmek için tıkla... Yusufh4n dedi: Biraz daha bütçe koymaya çalışırım hocam güzel öneri ama şu anlık önceliğim biraz daha düşük fiyat. Kulladınız mı hocam çünkü daha önce hiç duymadım bu markayı. Genişletmek için tıkla... En iyisi bir tane 9. nesil Xbox kolu alın hiçbirine iyi bakmiyorsaniz.
Yusufh4n Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #15 to2 dedi: 2. el 9. nesil Xbox kolu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el satılan sitelerde çakma çıkar diye tedirginim biraz çünkü kısıtlı bir bütçem var maalesef.
to2 dedi: 2. el 9. nesil Xbox kolu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el satılan sitelerde çakma çıkar diye tedirginim biraz çünkü kısıtlı bir bütçem var maalesef.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.803 Çözümler 12 5 Eylül 2023 #16 Pusat diye bir marka var ama, gamepadları nasıldıl bilmem. İnceleyebilirsiniz. İyi denebilecek fiyatları var gibi gözüküyor. Yusufh4n dedi: Hocam ikinci el satılan sitelerde çakma çıkar diye tedirginim biraz çünkü kısıtlı bir bütçem var maalesef. Genişletmek için tıkla... Şuan için bence en iyisi F710, F310, MSI FORCE GC20 V2
Pusat diye bir marka var ama, gamepadları nasıldıl bilmem. İnceleyebilirsiniz. İyi denebilecek fiyatları var gibi gözüküyor. Yusufh4n dedi: Hocam ikinci el satılan sitelerde çakma çıkar diye tedirginim biraz çünkü kısıtlı bir bütçem var maalesef. Genişletmek için tıkla... Şuan için bence en iyisi F710, F310, MSI FORCE GC20 V2
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #17 Darsiere dedi: Pusat diye bir marka var ama, gamepadları nasıldıl bilmem. İnceleyebilirsiniz. İyi denebilecek fiyatları var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Marka Pusat değil, Monster. Klasik Monster kalitesinin üzerinde olsa da yeterince kötü bir gamepad.
Darsiere dedi: Pusat diye bir marka var ama, gamepadları nasıldıl bilmem. İnceleyebilirsiniz. İyi denebilecek fiyatları var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Marka Pusat değil, Monster. Klasik Monster kalitesinin üzerinde olsa da yeterince kötü bir gamepad.
Yusufh4n Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #18 Darsiere dedi: Pusat diye bir marka var ama, gamepadları nasıldıl bilmem. İnceleyebilirsiniz. İyi denebilecek fiyatları var gibi gözüküyor. Şuan için bence en iyisi F710, F310, MSI FORCE GC20 V2 Genişletmek için tıkla... Pusata baktım hocam bütçemi aşıyor yoksa güzel ürün.
Darsiere dedi: Pusat diye bir marka var ama, gamepadları nasıldıl bilmem. İnceleyebilirsiniz. İyi denebilecek fiyatları var gibi gözüküyor. Şuan için bence en iyisi F710, F310, MSI FORCE GC20 V2 Genişletmek için tıkla... Pusata baktım hocam bütçemi aşıyor yoksa güzel ürün.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 5 Eylül 2023 #19 Yusufh4n dedi: Hocam ikinci el satılan sitelerde çakma çıkar diye tedirginim biraz çünkü kısıtlı bir bütçem var maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye 2.el dışında f710 veya 8bitdo'nun ürünlerine bakabilirsiniz.
Yusufh4n dedi: Hocam ikinci el satılan sitelerde çakma çıkar diye tedirginim biraz çünkü kısıtlı bir bütçem var maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye 2.el dışında f710 veya 8bitdo'nun ürünlerine bakabilirsiniz.
to2 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 135 5 Eylül 2023 #20 umutxdd dedi: Marka Pusat değil, Monster. Klasik Monster kalitesinin üzerinde olsa da yeterince kötü bir gamepad. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, forumdakilerin önerisiyle almıştım %20-21 ölü bölge çıkınca iade ettim.
umutxdd dedi: Marka Pusat değil, Monster. Klasik Monster kalitesinin üzerinde olsa da yeterince kötü bir gamepad. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, forumdakilerin önerisiyle almıştım %20-21 ölü bölge çıkınca iade ettim.