A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Aralık 2023 #11 Barong dedi: Aslında ürün 180 lira. 180 ve vergisiyle beraber 350 TL'ye geliyor ve Türkiye'de bu kalitede cihazlar 800'den başlıyor. Ele alış hissiyatı dayanıklılığı olsun harika bir cihaz. Pişman olmazsınız, temenni ederim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben bunu alırım.
Barong dedi: Aslında ürün 180 lira. 180 ve vergisiyle beraber 350 TL'ye geliyor ve Türkiye'de bu kalitede cihazlar 800'den başlıyor. Ele alış hissiyatı dayanıklılığı olsun harika bir cihaz. Pişman olmazsınız, temenni ederim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben bunu alırım.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #12 aldoria1 dedi: Peki hocam ben bunu alırım. Genişletmek için tıkla... Bende aldım hocam gelmesini bekliyorum.
aldoria1 dedi: Peki hocam ben bunu alırım. Genişletmek için tıkla... Bende aldım hocam gelmesini bekliyorum.
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Aralık 2023 #13 Mr.Anyone dedi: Bende aldım hocam gelmesini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #14 aldoria1 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sanırım sizde alacaksınız sizinki de hayırlı olsun şimdiden.
aldoria1 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sanırım sizde alacaksınız sizinki de hayırlı olsun şimdiden.
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Aralık 2023 #15 Mr.Anyone dedi: Sanırım sizde alacaksınız sizinki de hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam gelince gerçek bir fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum.
Mr.Anyone dedi: Sanırım sizde alacaksınız sizinki de hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam gelince gerçek bir fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #16 aldoria1 dedi: Çok sağ olun hocam gelince gerçek bir fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Unutmazsam atarım hocam ama 2 haftayı geçti daha PTT almadı ne zaman gelir bilmiyorum o yüzden söz veremem maalesef.
aldoria1 dedi: Çok sağ olun hocam gelince gerçek bir fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Unutmazsam atarım hocam ama 2 haftayı geçti daha PTT almadı ne zaman gelir bilmiyorum o yüzden söz veremem maalesef.
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Aralık 2023 #17 @Mr.Anyone olsun canın sağ olsun hocam çok teşekkür ederim başınızı ağrıttım.-
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #18 aldoria1 dedi: @Mr.Anyone olsun canın sağ olsun hocam çok teşekkür ederim başınızı ağrıttım.- Genişletmek için tıkla... Yok hocam olur mu öyle şey. Dediğim gibi geldiğinde unutmazsam buraya atarım.
aldoria1 dedi: @Mr.Anyone olsun canın sağ olsun hocam çok teşekkür ederim başınızı ağrıttım.- Genişletmek için tıkla... Yok hocam olur mu öyle şey. Dediğim gibi geldiğinde unutmazsam buraya atarım.
A aldoria1 Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Aralık 2023 #19 Mr.Anyone dedi: Yok hocam olur mu öyle şey. Dediğim gibi geldiğinde unutmazsam buraya atarım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Mr.Anyone dedi: Yok hocam olur mu öyle şey. Dediğim gibi geldiğinde unutmazsam buraya atarım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim