StrainGauGe
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci[Üniversite]
Satın alım yapmadan önce bir sürü deneyim videosu izleyen biriyim hocam özellikle yarış oyunları oynadığım için trigger ve joysticklerin Deadzone'u, tepki süreleri, hassasiyetleri benim için çok önemli. Normalde Pusat Clutch alacakken 1.5 sene önce F710 ile birebir karşılaştırıldığı bir video izledikten sonra tetik deadzoneunun fazlalığı ve yeterli bir tepki süresinin olmaması nedeniyle vazgeçtim. Bahsettiğim machenike G1 Pro isimli kolu denedim ve kolun fiyatı aldığım zaman Pusat Clutch'ın şimdiki fiyatıyla aynı, şu an ise 300 lira daha pahalı olmasına rağmen en ufak hareketi algılamayı bırakın stick drift geliştirmeyen teknolojilere sahip olması bile almaya daha değer kılıyor kolu. 2. Elde 1100/1200 TL'ye alınabilecek bir G1 Pro 0 bir Pusat Clutch'tan çok daha iyidir emin olun ki. Kolu hem gamepadLa polling uygulamasından hem de oyun içi F1 girerek test ettim bu arada. Size de tavsiye ederim aynı kolu
YT kanalımda amatör de olsa incelemesini de yaptım bu arada kolun
Önerdiğiniz Gamepad için bir kötüleme yapmadım ve Clutch'tan daha kötüde demedim fakat bu fiyat bandında ister istemez bazı şeylerden ödün vermeniz gerekebiliyor ama dediğiniz kadar yüksek bir ödün söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Bu dediklerinizi yaşamış olsaydım inanın şu an evet bunları bende fark ediyordum derdim.
En başta belirttiğim gibi kolay kolay Monster ürünlerini öneren biri değilim fakat Gamepad'i üzmeyecek bir kalitede ürün olduğunu düşünüyorum.