1000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
1000-2000

thereal397

Kilopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 2100
16GB
660Ti 3GB
Meslek
Öğrenci
Bütçem maksimum 1500 TL eğer cidden değecekse 2bin TL'ye kadar çıkabilirim fakat çok fazla gamepad e alışık birisi değilim. Beyond Two Souls gibi hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Düşük bütçede çoğu gamepad stoğu bitmiş. Bütçe çıkabiliyorsanız Nova Lite 2 değer.

Bütçem maksimum 1500 TL eğer cidden değecekse 2bin TL'ye kadar çıkabilirim fakat çok fazla gamepad e alışık birisi değilim. Beyond Two Souls gibi hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.

@SEMIKAANCAKIR, hocam PXN stoğu birkaç gündür hiç yok. Çok zorlamak lazım fakat bulunursa da kaçırılmamalı.

@SEMIKAANCAKIR, hocam PXN stoğu birkaç gündür hiç yok. Çok zorlamak lazım fakat bulunursa da kaçırılmamalı.

Geçen son stoğu ben aldım galiba @wfezilla konuya öğlen link atmış akşam görmüşüm bitmişti başka yerden atmış aldım ürünü ürün satıştan kalktı. Kesinlikle arkadaş yakalarsa kaçırmasın, hissiyatı, 0 deadzone özelliği, tetikleri fazlasıyla keyifli.

@SEMIKAANCAKIR, sanırım D-pad olarak sertliği vardı fakat asla rahatsız edici düzeyde değil. Belki de GameSir'den geçince bana öyle geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı