1000 TL'ye gamepad tavsiyesi

Arif3801

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Game Pass aldım ve oyun oynamak istiyorum bende bir gamepad vardı ama gamepad bazı oyunlarda çalışmıyor, Gamepad de bilindik bir marka değil Frisby diye bir marka. Piyasadaki gamepadlere baktim tam bulamadım F710 görüntüsünden ve Xbox 360 yapılandırması olduğu için almak istemedim ne önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Birkaç sorunu var ama GC20 veya bütçe arttırıp GC30 hatta GC30V2 alman çok daha iyi olur F710'a göre.

Ben Monster Pusat Clutch Gamepad aldım. Çok tavsiye ettiler. Lakin ölü bölge sorunu varmış. Onun dışında titreşimi ve kavrama hissi güzel diyorlar. Çarşamba elimde olur gelince daha net bir şeyler yazarım. Fiyatı sanırım 1000'in altında.

Fena sayılmaz aslında Clutch ama ölü bölge çokluğu sinir bozucu. Fiyatı 600-700 arasına düşerse kabul edilebilir.

Sarı sitede 1000 liraya Xbox kolları satıyorlar garantili bulursan yapış Onun harici F710 guzeldir.

Karar verdim F710 alacağım 850TL gibi bir fiyati vardi sanirim.

Hayırlı olsun. Ben pek tavsiye etmem o kontrolcüyü ama. 2. el bakmak daha sağlıklı olurdu.

Monster Pusat Clutch gamepad i aldım ve deneyimim şöyle:
- Elim ortalama bir büyüklükte ve kolu 1.5 saatin üstünde kullandım mi bilegim ağrıyor.
-Tutus hissi iyi.
-Ark'daki L ve R tuşları kolayca hareket ediyor. Benim açımdan iyi parmaklar yorulmuyor en azından.
-Forza 5'te ölü bölge oranı %30 - FIFA 23'te %40 gibi.
-Forza 5'te ve FIFA 23 ün(sadece eğitim kısmında titredi) titreme alamadım. Ama Elden Ring ve Fall Guys da çok fena titredi.
-Ben kampanyalı aldım 2 tane. Bu yüzden tanesi 750'ye gelmiş oldu. Bence gayet makul bir fiyat.
-Farklı bağlantı şekillerinin olması güzel.
-El kitabi bence cok kötü.
-Bence indirim ve kampanya varsa alınabilir.

Puanım: 3.75/5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…