1000 TL'ye gamepad tavsiyesi

RüzgarReking

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1000 TL kadar bütçem var. Logitech modelleri hariç hangi gamepadlari önerirsiniz? Çakma gamepad alınabilirim ne kadar gider? 800TL bandında çakma DualSense 500 bandında çakma DualShock 4 ya da Xbox One gamepad bir de 1300 civarında MSI hiç 20 var ama MSI'ya o kadar para vermek istemiyorum. Orijinal veya çakma önerilerinizi alabilirim.

Bende GC20 V2 var. Memnunun gayet güzel bir kol ama şu an bana pahalı geliyor ben 900 civarına almıştım.

Çakmaya o kadar verip orijinale vermemeniz çok saçma. Ben replika yani çakma Xbox 360 almıştım az kullanmama rağmen 6 ay sonunda bozuldu. F310 ise 2019'dan beri çalışıyor. Şimdi de Xbox 9. Nesil kullanıyorum bence MSI alınmalı.

Bende GC20 V2 var. Memnunun gayet güzel bir kol ama şu an bana pahalı geliyor ben 900 civarına almıştım.

1200'e alınır mı?

Birde 2. El durumu var ama güvenemiyorum şehir dışından gelecek

Hocam F310 la oyun oynarken sıkıntı yaşıyor musunuz?

1200'e alınır mı?

Şu an pşyasayı bilmiyorum o yüzden çok yorum yapamam. Ama 40 Euro civarına alınır.

1200'e alınır mı?

Evet yaşıyorum Bak şimdi bende 2 adet F310 ve 1 adet Xbox 9. Nesil var. F310'u 2019'da aldım ve çok kullanmadım çünkü memnun kalmadım. Titreşim yok, ergonomik değil. Yani alınmaz bence zevk vermiyor. Xbox 360 almıştım replika onu daha çok kullandım diyebilirim çünkü ergonomik ve titreşim çok hoş hissettiriyordu. Onun için MSI al derim. MSI TR'de 1300TL.

Geçenlerde 1700'e Xbox 9. Nesil aldım lanet gamepadi atamıyorum bir yere aşırı keyif veriyor oyunlar. Yani kaliteli gamepad == zevkli, kaliteli oynanış.

Xbox One kullanıyordum PC'ye geçtim klavye aynı zevki vermiyor işte

Hocam 1700 bulduysa bende alayım bıktım gamrpadsizlikten.

Hocam 1700 bulduysa bende alayım bıktım gamrpadsizlikten.
Hocam Amazon'da büyük indirim oldu. 9. Nesil Yeşil ve Pembe 1700'e gitti. Fiyatı şimdi 2300'e falan geliyor. Gamepad'i bilen birisiymişsiniz zaten ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Ya 2.el alın ya da MSI alın derim.

Hocam Amazon'da büyük indirim oldu. 9. nesil yeşil ve pembe 1700'e gitti. Fiyatı şimdi 2300'e falan geliyor. Gamepad'i bilen birisiymişsiniz zaten ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Ya 2.el alın ya da MSI alın derim.

Hocam 8 bitdo diye gamepad var Xbox'la anlaşmalı sanırım Xbox konsolla uyumlu olanları 1500 uyumlu olmayanları 700 falan ama yurt dışından geliyormuş gümrük vergisi ne kadar olur ya da okurum bir de 8. nesiller 1800 bandında onlardan mı alsam acaba kararsız kaldım.

8Bitdo'yu biliyorum link atın doğrulayım. Kullanmadım ancak kaliteli diyorlar. Gördüğünüz 8. Nesiller sanırsam ithalatçı garantili. Bilginiz olsun. 1000'den çok yukarı çıkmak istemiyordunuz birden aştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…