1000 TL'ye Gaming mouse önerisi

Aklımda birkaç model var aşağıya bırakacağım. Sizin de önerilerinizi almak isterim. Palm tutuşunda kullanıyorum şu anki farem ise HP Omen Reactor. Kendisinden memnunum ama daha hafif bir fareye geçip bunu kötü gün faresi olarak saklamak istiyorum. Bunlar arasından önerdiğiniz varsa ucuzlardan iyi olur. 800-1200-1800-3600 DPI seçeneklerinde oynuyorum yani bu ayarlara DPI'lara ayarlayabiliyor olmam lazım.

Glorious Model D, Razer DeathAdder Essential, Logitech G102 LIGHTSYNC, Cooler Master MM711, GameBooster M700 Air Force, GamePower Sendo RGB, Xpg Slingshot,

Son düzenleyen: Moderatör:

Aklımda birkaç model var aşağıya bırakacağım. Sizin de önerilerinizi almak isterim. Palm tutuşunda kullanıyorum şu anki farem ise HP Omen Reactor. Kendisinden memnunum ama daha hafif bir fareye geçip bunu kötü gün faresi olarak saklamak istiyorum. Bunlar arasından önerdiğiniz varsa ucuzlardan iyi olur. 800-1200-1800-3600 DPI seçeneklerinde oynuyorum yani bu ayarlara DPI'lara ayarlayabiliyor olmam lazım.

Glorious Model D, Razer DeathAdder Essential, Logitech G102 LIGHTSYNC, Cooler Master MM711, GameBooster M700 Air Force, GamePower Sendo RGB, Xpg Slingshot,
Asus ROG Keris.

Slingshot ve MM711 dışı hiçbiri alınmaz.
Hocam birçok marka mouse kullandım bence içlerinde en kalitelisi Logitech almandan yana
Kullandığın markalar Rampage ve Gamepower falan herhalde. Logitech en fazla kronik sorunu bulunduran şirket.

Palm için ROG Keris en iyi tercih olur.

Slingshot ve MM711 dışı hiçbiri alınmaz.

Kullandığın markalar Rampage ve Gamepower falan herhalde. Logitech en fazla kronik sorunu bulunduran şirket.

Palm için ROG Keris en iyi tercih olur.

MM711'i beğendim aslında. Ama benim şu serçe parmak boşta kalıyor bazı farelerde o yüzden reactor kullanıyorum. Ama artık bir hafif fareye de geçmek istiyorum çünkü 256 gr nerede 60gr nerede. Peki siz XPG mi önerirsiniz CM mi? Birde neden g 102 yada 202 olmaz ?

@Reavenn @Hyuuga Neji şu üç fareden hangisini önerirsiniz? Neden?

İlk ikisi kablosuz ve o kadar hafifse gerçekten onlardan birini alacağım.

Son düzenleme:
MM711'i beğendim aslında. Ama benim şu serçe parmak boşta kalıyor bazı farelerde o yüzden reactor kullanıyorum. Ama artık bir hafif fareye de geçmek istiyorum çünkü 256 gr nerede 60gr nerede. Peki siz XPG mi önerirsiniz CM mi? Birde neden g 102 yada 202 olmaz ?

MM711 görünüşünden Claw'a daha uygun gibi gözüküyor. Ben N3 öneririm fakat malzeme kalitesi kötü. İyi bir şey olsun istiyorsanız ROG Keris.

Logitech çöp bu arada GPX dışı sağlam mouse bir elin parmağını geçmez orada.

Hocamızın dediği gibi N3 sensör olarak başarılıdır fakat malzeme kalitesi kötüdür ve satıcısı biraz ilgisizdir. Yine de ürün elinize sağlam ulaşıyor sadece sonraki süreç için bahsediyorum. Kablolu kullanmak sorun değilse Keris'e yönelebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı