mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.543 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #31 srcn90 dedi: Link var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Page Not Found - Aliexpress.com
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #32 mertpivvo dedi: Merhaba, bu "ES" adı altında ki işlemcileri i5 10500 ES diye mi aratmamız gerekiyor öyle çıkıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Intel diye aratınca bile çıkar AliExpress’te. Ama K model olmayanı tercih etmeyin. Performansları düşük oluyor ve Overclock yapılmıyor. Boşuna alınmış gibi oluyor. Ben burada bilmeden bir hata yapıp aldım.
mertpivvo dedi: Merhaba, bu "ES" adı altında ki işlemcileri i5 10500 ES diye mi aratmamız gerekiyor öyle çıkıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Intel diye aratınca bile çıkar AliExpress’te. Ama K model olmayanı tercih etmeyin. Performansları düşük oluyor ve Overclock yapılmıyor. Boşuna alınmış gibi oluyor. Ben burada bilmeden bir hata yapıp aldım.