1. Attıgınız ürün fiyat performans ürünü diye düşünüyorum bende bu ürünü inceliyordum sizin konunuza denk geldim videoyu izleyip az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
1. Attıgınız ürün fiyat performans ürünü diye düşünüyorum bende bu ürünü inceliyordum sizin konunuza denk geldim videoyu izleyip az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu indirimde 800-1000 arasına geliyor genelde.Aceleniz yoksa takibe alın.Kaliteli bir soğutucudur, 1 senedir 11400F ile kullanıyorum, daha 70 dereceyi görmedim.
2k da oynadığım bazı oyunlar, FH4, Age of Empires 2 DE, Witcher3, Titanfall2, Diablo2-3
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!