1000 TL'ye IEM önerisi

huppippuh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 yılı aşkın süredir KZ EDX Pro kullanıyordum. Uyurken üstüne yattığım için sol taraf kırıldı. Yeni bir IEM arayışına girdim. Aslında farklı bir şey istemiyorum fakat alırken bir tık daha iyisi olsun dedim. KZ ZSN Pro X hakkında tizler çok deniliyor. KZ EDX Pro'nun tam tadında baslarından çok memnundum. Aynı basa sahip biraz daha net temiz tizlere sahip bir IEM var mı? Bütçem 1000TL civarı.

Shenzhen Audio'dan moondrop chu II DSP alabilirsin.

Keşke belirtseymişim. Bilgisayarda ses kartı ile kullanıyorum ağırlıklı olarak. DSP olmasına gerek yok yani. Genelde gitar kaydı alıyorum. Moondrop chu II alan 2 arkadaşımın da sol kulaklığında önce ses azaldı, ardından da tamamen gitti. O modeli tercih edeceğimi pek sanmıyorum.

7Hz Zero 2 nasıldır?​

1 buçuk yıl sonra tekrar alıyorum bu sefer KZ önermen şart değil :D. @BuffyCookie

Şu anda KZ EDX Pro X ve KZ castor sahibim. Bunlar arasında sana kesinlikle KZ castor öneririrm.

7Hz Zero V2 hala deneme fırsatı bulamadım ama en yakın zamanda deneyeceğim.

Merhaba. 1 yılı aşkın süredir KZ EDX Pro kullanıyordum. Uyurken üstüne yattığım için sol taraf kırıldı. Yeni bir IEM arayışına girdim. Aslında farklı bir şey istemiyorum fakat alırken bir tık daha iyisi olsun dedim. KZ ZSN Pro X hakkında tizler çok deniliyor. KZ EDX Pro'nun tam tadında baslarından çok memnundum. Aynı basa sahip biraz daha net temiz tizlere sahip bir IEM var mı? Bütçem 1000TL civarı.
SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.

EDX Pro X ile kıyasını merakla bekliyorum. Sanırım 7Hz Zero V2 alacağım ben de.

KZ serisi ya bas ağırlıklı ya da tiz ağırlıklı dengesiz ve doğal olmayan bence kalitesiz olan modeller üretiyor. 7Hz Zero 2 her açıdan mükemmel bir model. Frekans tepki eğrisi, sahne genişliği, imaging ve ses çözünürlüğü fiyatına göre çok iyi bir model.

KZ serisi ya bas ağırlıklı ya da tiz ağırlıklı dengesiz ve doğal olmayan bence kalitesiz olan modeller üretiyor. 7Hz Zero 2 her açıdan mükemmel bir model. Frekans tepki eğrisi, sahne genişliği, imaging ve ses çözünürlüğü fiyatına göre çok iyi bir model.

Dünden beri 7Hz V2 takıp kullandım, ancak her açıdan mükemmel bulamadım.

Eksi olarak hangi yönü var? Ben arkadaşımdan denediğimde verdiği performansa hayran kalmıştım. Fiyatının 800TL olduğunu düşünerek yorumla.

Fiyatı 800TL değil 1099TL öncelikle. KZ EDX Pro'nun bas yoğunluğu hoşuma gidiyordu. Aynı basa sahip mi? Hala hangi kulaklığı alacağıma karar veremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı